Tisza párt rajongók! Mit szólnátok ha Magyar Péter nyerne, és minden ugyan ilyen rossz maradna, vagy még egy kicsit rosszabb is lenne?
A mondat 2. fele sem változtat a mondat jelentésén: "nyilván baj az is".
Ez még így is azt jelenti, hogy nekem volt igazam.
Rossz és rossz között is van különbség. Amennyiben ő vagy valaha valaki más nyerne a fidesz ellen, sem lesz sok területen azonnali pozitív változás. A romeltakarítást valakinek el kell kezdenie, aztán majd halad a maga útján minden.
Az emberek nagyrésze akkor érzi a pozitívumokat, ha valami ingyen van és semmit sem kell érte tenni. Aki gondolkodik, az meg tudja, hogy az ingyen dolgoknak is ára van és valaki meg fogja azt fizetni mások helyett.
Én inkább annak örülnék, ha önállóságra nevelnék az embereket és a többség képes lenne a saját életével kapcsolatos döntéseket úgy meghozni, hogy vállalja a felelősséget érte.
Az elmúlt időszak arra volt alkalmas, hogy azok száma jelentősen növekedejen, akik különösebb befektetési kockázat nélkül megtöbbszörözték a vagyonukat, csak mert valakinek a valakije. A másik nagy csoport pedig a felzárkóztatásra szánt kisebbségek közé integrálódott sikeresen azáltal, hogy az államtól, a polgármestertől, karitatív szervezetektől, alapítványoktól, civil összefogástól várja az életére a megoldást, miközben a kifogásokat gyártja, hogy miért tart ott , ahol. Úgyhogy bárki lesz is rossz lesz, de a fideszről már meglehetősen sok tapasztalatot sikerült gyűjteni. Sokunknak már bőven túlment azon a határon, ami elfogadható. Úgyhogy ja, én kipróbálnék végre valami mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!