Ez már nem túlzás a Fideszt támogatók részéről?
Figyelt kérdés
Találtam egy Facebook oldalt, ahol összevágtak egy képet Magyar Péter egy bejegyzéséről és vietnámi kamu lájkolókrók. Na most ha az ember megnézi, akkor láthatja, hogy MP oldalán nincsenek is ilyen lájkok, azokat valószínűleg valamelyik Fidesz politikus (Orbán, Fülöp) FB oldaláról lopták. Ez már nem túlzás? A komment szekcióban meg őrjöngenek az emberek, hogy milyen szánalmas ez az MP, hogy ázsiai lájkolóknak fizet.tegnap 16:37
4/9 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy nincsenek vietnami lájkok Magyar Péter oldalán? Végignézted az összes lájkját?
5/9 anonim válasza:
Tipikus propaganda fogás hogy azt hazudjuk az ellenzékről amit mi csinálunk.
7/9 A kérdező kommentje:
#4: Nem néztem meg minden bejegyzése minden lájkját, de néhány bejegyzést igen, köztük a kérdésben szereplő bejegyzést is. Legörgettem jó sokat, egyetlen ilyen lájkot sem láttam köztük. Ellenben az említett fideszes politikusoknál tömegesen voltak ilyenek. Ennek fényében fideszes részről ezzel vádolni Magyar Pétert szerintem már arcátlanság. Ha ebben ennyire "korrektek", akkor hogy lehet így más témában hinni az ilyen oldalaknak?
tegnap 17:25
8/9 anonim válasza:
Itt is írnak ki úgy kérdéseket, hogy kamu scenariokat találnak ki hozzá, csak hogy lejárassák Magyar Pétert. Valahol egyébként tetszik, hogy már a hívők is tudatosan hazudnak és másítják a valóságot, mert másképp nem találnak fogást MP-n. És akkor nem értik, hogy miért mondják, hogy a fidesz hívők alternatív valóságban élnek. :) Aranyosak. Buta kis bohócok.
9/9 Endr 72 válasza:
De bizony vannak...
Az Orbán fóbiás csőcseléknek persze ez természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!