Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kijelenthető, hogy a Fidesz a...

Kijelenthető, hogy a Fidesz a szolidaritás- és empátiahiány, a cinikus közöny és önzés pártja? Vagy ez túlzás?

Figyelt kérdés

“A fideszeseknek mindössze 15 százaléka támogatja azt, hogy az EU nyújtson nem fegyveres, azaz pénzügyi vagy humanitárius segítséget Ukrajnának (a fegyverek küldésével 6 százalék ért egyet), 77 százalék nem adna semmilyen támogatást”

[link]

2024. máj. 31. 05:48
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és igen, ilyenek vagyunk!
Fideszes vagyok és szerintem ez nem jelenthető így ki
“Ballib” ellenzéki vagyok és szerintem így igaz
“Ballib” ellenzéki vagyok, de ez szerintem túlzás
Mihazánkos vagyok, és kikérem magamnak, mert mi vagyunk csak igazán ilyenek, nem a Fidesz!
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Magyar péteres ellenzéki vagyok, így egyik választ sem tudom bejelölni.
2024. máj. 31. 07:09
 2/6 A kérdező kommentje:

1:

Akkor te “baloldali” vagy a Fideszmagyar szótárban

2024. máj. 31. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:
15%

Én szavazótlan vagyok, mert senkire sem szavazok, én ezt a vitát, simán lezárnám úgy, hogy a kormány nagyrész ruszki ügynök és nettó hazaárulás az, amit csinálnak.

És ezt úgy irom, hogy mindig felfordult a gyomrom a hazaárulásozástól, de, amikor ennyire nyiltan szolgálnak ki 2 idegen rendszert, arra már tényleg nem lehet mit mondani.

2024. máj. 31. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
3# te nem szavazótlan ( ami értelmetlen amúgy) vagy, hanem fogalmatlan...
2024. máj. 31. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
4, mivel le tudtam irni, hogy szavazótlan vagyok, igy egy általam használt létező fogalmat irtam le, mivel valaki ezt leirta, -mint, mondjuk azt, hogy háborúpárti, vagy, hogy nemsárga-, igy legalább ugyanilyen fogalmam van róla.
2024. máj. 31. 07:26
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Kijelenthetjük, de minek? Attól nem lesz jobb semmi.
2024. jún. 1. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!