Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért félnek annyira az...

Miért félnek annyira az emberek a háborús/gazdasági muszlim menekültektől?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet több szeretet az emberekben a migránsok felé?

dec. 27. 15:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%
9-10! Ezeken beszartam a röhögestől! Hogy ti mennyire nem a valóságban éltek...
dec. 29. 14:14
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Mert csak a problémákat viszik magukkal mindenhova, megfűszerezve a középkori mentalitásukkal. Mindig játszák az elnyomott áldozatot akármilyen kényelemben is élnek, akárhol, miközben a vallásuk történelme az akkori fél ismert világ leigázásával, iszlamizációjával, arabizációjával kezdődött. Ha egy muszlim/arab/egyszerre mindkettő lekésel ezt-azt valahol Ny-Európában, akkor egyszerre éltetik, és egyszerre tagadják, hogy ő képviselné az iszlámot.
dec. 29. 14:18
 13/21 anonim ***** válasza:
36%
te melyik világban élsz? a cigányok legalább a saját belső balhéikkal vannak elfoglalva, nem mennek neki mindenkinek válogatatlanul
dec. 29. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"te melyik világban élsz? a cigányok legalább a saját belső balhéikkal vannak elfoglalva, nem mennek neki mindenkinek válogatatlanul"

Lol

dec. 29. 14:20
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

"Ezeken beszartam a röhögestől! Hogy ti mennyire nem a valóságban éltek..."

Sajnos pont a fordítottja tűnik igaznak...

dec. 29. 14:36
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"9-10! Ezeken beszartam a röhögestől! Hogy ti mennyire nem a valóságban éltek..."

rövidebb lett volna ha leírod hogy "idióta vagy" de így is értjük.

dec. 29. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is van személyes tapasztalatom, nyugaton dolgozom, voltak már munkatársaim arabok is, cigányok is. És míg utóbbiak közt is akadt ugyan pár problémás alak, a többség tényleg dolgozni jött, és csinálják is becsülelettel évek óta, semmi panasz rájuk. Az arab migráns kollegák ellnben eddig kivétel nélkül balhés, itoleráns, erőszakos alakok voltak. Egyiküket annyitól elkapt a vörös köd mert az egyik kollrganő véletlen boldog karácsonyt mert neki kívánni...

dec. 29. 17:26
 18/21 anonim ***** válasza:
57%

17: rokon dolgozik kórházba, az arab illető nem engedte őt megvizsgálni, mert nehogy hozzáérjen nő létére és kézzel mutogatta hogy elvágja a torkát.

úgyhogy az ápoló úrnak szóltak.

szóval az agymosott primitív idióta az te vagy, és az agyad az ami egy pusztulat.

dec. 29. 18:51
 19/21 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom. Nekem több muszlim ügyfelem is boldog karácsonyt kívánt. Eddigi tapasztalataim alapján a többség ahol tud segít a keresztényeknek. Hülye meg mindenhol akad (en is ismertem muszlimban is olyat, de nem ez a jellemző).

Engem jobban zavarnak az izraeli és zsidó bevándorlók, akikből rengeteg van. Őket zavarják főleg a muszlimok, valószínűleg ezért éri a muszlimokat folyton támadás a médiaban. De az, hogy fű alatt meg suttyomban vásárolnak fel a zsidók mindent, az nincs szem előtt... És velük már többször tapasztaltam, hogy megbízhatatlanok, önzők és maguk körül szép lassan kicsinaljak a nem zsidókat. Meg a világban is elnézve, meg történelmben is a zsidók körül mindig pusztulás es baj van, a muszlimok, keresztények körül épülés.

Elfogadók. Pl. El tudsz menni Dubaiba dolgozni, ha szeretnél. Izraelbe el tudsz nem zsidóként?

jan. 4. 17:12
 20/21 anonim ***** válasza:
47%

Nekem van par muszlim ismerősöm, akik normalisak, de inkabb mar europai a gondolkodasuk.

Zsidokat is ismerek, semmi extra, dolgoznak gyereket nevelnek , fizetik az adot. Teljesen atlagos emberek. Nem gazdagok. Semmut se vasarolnak fel neg ilyen baromsagok. Mindenki ismer zsidot, mindenhol vannak a rokonaid, ismeroseid, bararaid kozott, csak nem tudod hogy azok, nincs semmifele megkulonbozteto jegyuk. Ezeken mindig olyan jokat rohogok, ahogy igy demonizaljak a zsidogyulolo agytrosztok a zsidokat..fingja nincs hogy kettot lep az utcan, es minden harmadik vele szembe jovo ember zsido vallasu vagy szarmazasu (sot sokszor meg ok maguk se tudjak, vagy ha tudjak is hogy zsido csaladbol valok nagy ivben lekakaljak. En is ismerek ilyet. Meg izraelben se jart soha🤣..nem tart semmilyen unnepet meg ilyesmi.

Nekem se lopta el az aranylancomat🤣🤣🤣

A muszlimok se annyira azok akiket ismerek. Talan mert tanult, nem ott olyan kozegben él.

Persze lattam mar olyat is, amikor a muszlim apuka (csaladdal gyerek asszony feje tetejeig zsákruhába csavarva) belekotott egy fiatal kislanyba, mert azon spagetti pantos ruha volt. Nyaron. Egy europai nyaralohelyen. Etteremben.

Volt nagy balhe. Szerintem csak a gyereke miatt nem vagta szajon a masik gyerek (szerencsetlen meg reszketve bujt a csaladja koze) apja.

A kerdesre a valasz: mindenhol vannak idiotak. Egy zsido nem fog belekotni a gyerekedbe mert nem tetszik az oltozeke. A muszlim a hite, vallasa miatt nem biztos. Sajnos nekik ilyen a vallasuk. Amirol az gondoljak, mindekinek -legyen az barmilyen mas vallasu- be kell tartania. A csaladjuk noi tagjai tulajdonok, szolgak, szinte barmit megtehetnek veluk, pl meg egy asztalhoz se ulhetnek veluk.

Ezert van az, hogy mashol is igy akarnanak banni a nokkel, es nem hajlandoak elfogadni, hogy csak otthon lehet. Vallás.

Nem akarnak beilleszkedni máshol ha oda mennek , azt akarják, hogy te tartsd be az ő szabályaikat, vallásukat, hitüket.

De nem mind ilyen.

Egy zsido lesz@rja mit csinalsz. De közöttük is van (foleg ezek a feketeben jaro pajeszosok!melyen vallasosak) akit jobb elkerulni. (Oket meg izraelben se nagyon csípik az átlagemberek. Sokan élnek akar egy szobaban, nem dolgoznak, csak imadkoznak, tanulnak, el kell tartani oket…ők kb mindenkit utalnak, de joval kevesebben vannak szerencsere).

jan. 17. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!