Az ellenzékiek miért vannak felháborodva azon, hogy a valódi háborús menekültekért megmozdult egész Magyarország?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 23:33
2/16 anonim válasza:
Én nem vagyok rajta felháborodva, eddig is a fidesz volt menekültellenes, nem az ellenzék
3/16 anonim válasza:
A kormánypárt miért mondta, hogy az ukrán menekülteket még azelőtt le kell lőni, hogy átlépnék a határt?
4/16 anonim válasza:
A fidesz bevándorló ellenes, nem menekült ellenes.
Az első biztonságos országig tekinthető valaki menekültnek. Egy közép afrikainak nem magyarország az első biztonságos ország.
Egy ukránnak magyarország az első biztonságos ország.
Érzed a különbséget ?
Ha nem akkor segítek. Van magyar ukrán határ, de nem tudok róla hogy lenne közös határunk bármely afrikai országgal.
5/16 anonim válasza:
Én ezen nem vagyok felháborodva, támogatom a rászorulók megsegítését, csak következetlennek tartom ezt attól az embertől, aki minden felületen azt hirdette hosszú éveken át, hogy Magyarország sosem lesz bevándorlóország.
6/16 anonim válasza:
A menekült haza akar térni ha otthon rendeződtek a dolgok.
A bevándorló azért jön mert itt jobb az életszínvonal és esze ágában sincs hazamenni.
Az ukrán menekültektől nem leszünk bevándorlóország.
7/16 anonim válasza:
6 Így van.Akik szerint ez azonos, azok repüljenek Mexikóba, dobják el a hivatalos irataikat és kezdjenek el fegyverekkel őrjöngeni a határon, hogy ők háború elől menekülnek, azonnal engedjék át őket az USA-ba.Várom a tapasztalatokat.
8/16 anonim válasza:
A magyar menekültek max hajléktalanok lehetnek itt ezen vagyok felháborudva.Az ukrán meg ingyen tömegközlekedést is kap meg szállást.
9/16 anonim válasza:
Meg mindig itt tartunk, hogy keverik egyesek a két fogalmat?
A) Gazdasági bevándorlók
B) Háborúból menekültek
10/16 anonim válasza:
Ha ott tartanank, hoy nekunk is menekulni kene a haboru elol, gondolom mi is mennenk at a mellettunk levo orszagba, hogy tuleljunk, epp ugy, mint az ukranok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!