Miért félnek annyira az emberek a háborús/gazdasági muszlim menekültektől?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet több szeretet az emberekben a migránsok felé?tegnap 15:54
1/7 anonim válasza:
Mert Európában elég sok problémát okoznak. Késelések, nemi erőszak, terrorcselekmények, stb.
2/7 anonim válasza:
Szeresd őket, de ezt ne várd el mindenkitől.
Ha a menekültek többsége akarna integrálódni a befogadó országba, akkor az emberek is máshogy állnának hozzájuk. De ez sajnos nem így van.
3/7 anonim válasza:
én éltem nyugat európában, most van egy halom ember aki úgy érzi jól magát ha a másiknak kárt okozhat árthat
ilyenné nevelik a gyerekeiket, rosszabbak bárminél
aki azt hiszi csak annyira rosszak, mint a cigányok nálunk, akkor nagyot téved
4/7 anonim válasza:
3! Én cigány telepen azért féltem, Németországban ha szembe jön húsz arab, akkor meg nem...
5/7 anonim válasza:
talán mert cigánytelepen már jártál húsz arab meg még nem jött veled szembe
6/7 anonim válasza:
4#
Hát pedig kb ugyanaz a mentalitás.
Ha sötétben egyedül sétálsz és szembejön veled egy arab banda, ugyanúgy összeszarod magad, mint 20 kancigánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!