Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a bajotok Brusszellel? En...

Mi a bajotok Brusszellel? En itt elek havi 2,2 millió ft-ot keresek atlagos munkahellyel, nincs migrans, nincs csoves, nincs genderoktatas

Figyelt kérdés
tegnap 14:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Én örülök a kérdező távozásának. Egy tíz milliomod részt javult a helyzet.
tegnap 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a világon semmi bajom sincs vele. Kár, hogy olyan messze van.
tegnap 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
7 szerintem most is élnek ott udvarias feketék, meg másfélék is.
tegnap 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom ám, kérdező, hogy csak ironizálsz, hiszen a drága jó Miniszterelnök Úr, aki sosem hazudik, megmondta, hogy Brüsszel az Mordor. :)
tegnap 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
17%
abszolut van mindegyik, és ha nem vagy tősgyökeres belga, akkor kereshetsz akármennyit, a saját tulajdont soha nem fogod megengedni magadnak
tegnap 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Ők nem is akarnak törzsgyökeres Belgák lenni. Ha a fogorvost kell megfizetni, vagy házat építeni vagy a szüleiket öregotthonba adni, rohannak vissza Magyarországra. Ezzel semmi baj nincs, azon kívül, hogy az itthoni árakat annyira felverik, hogy nehéz helyzetbe juttatják a Magyarországon dolgozókat, csak a nagy arc helyett több szerénység kellene, ha már ez így van.

tegnap 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!