Mi a bajotok Brusszellel? En itt elek havi 2,2 millió ft-ot keresek atlagos munkahellyel, nincs migrans, nincs csoves, nincs genderoktatas
Figyelt kérdés
tegnap 14:47
1/16 A kérdező kommentje:
Ja es haborus veszelyhelyzet sincsen, nem ugy mint magyarországon
tegnap 14:50
2/16 anonim válasza:
Azt nehezen hiszem el, hogy nincs migráns és csöves.
3/16 A kérdező kommentje:
Pedig nincs. Etel futarok is feher emberek. Nem mocskoljak be a szinesboruek a kajakat amiket rendelek. Cigany sincs.
tegnap 15:00
4/16 anonim válasza:
Nekünk nincs bajunk Brüsszellel csak gyagyás Orbánéknak van.
6/16 anonim válasza:
Én nem jártam még Brüsszelben, de állítólag jó hely. Bécsben élek, és miután már itt is kevesebb muszlim és egyéb színesbőrű migráns van már mint Budapesten, így aztán azt sem hiszem már el a Fidesznek amit kérdez.
7/16 BécsiFehér válasza:
Amikor Brüsszelben jártam, minden gofri-árus és takarító színesbőrű volt, gondolom, a volt gyarmatokról származtak. A kihalt utcán egy néger manusz sétált el mellettem és köszönt, hogy "Bonsoir Monsieur". Semmi bajom nem volt velük, igaz, hogy ez már régen volt.
8/16 anonim válasza:
"nincs migrans"
Ne hazudj.
Brüsszel csurig van arabokkal meg négerekkel.
9/16 anonim válasza:
Csak havi 2,2m? Annyiért nem megyek oda.
10/16 anonim válasza:
Örülj a farkadnak akkor. De sztem csak a vágyálmodnak adtál hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!