Ez úgy jött ki hogy benne van a ner családok és a szegény dk családok átlaga.
Tehát van akinek semmilyen megtakarítása sincs és van akinek milliárdjai vannak, ennek az átlaga.
dec. 22. 17:14
3/15 anonim válasza:
Honnan származik az információ?
dec. 22. 17:17
4/15 anonim válasza:
Lehet. Szomszéd egyedülálló 35 nm-es panelban él, minimálbért keres. Nincs kocsija sem. A lakás ára 30 Millió
Egy családban van 2-3 aktív dolgozó. Ingatlan + kocsik megvan 157 kb
dec. 22. 17:25
5/15 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy hány tagú családot vesznek alapul. Egy hattagúnak nagyobb vagyona lehet, mint egy egyedülállónak. Valamint a felső tízezer felhúzza az átlagot, inkább a medián lenne érdekes adat.
Egy átlag egyedülállónak szerintem kb. 30-40 milliós vagyona lehet, egy kisebb átlagos lakást, vagy falusi házat számolva és egy középkategóriás autót, néhány milliós bankbetétet.
dec. 22. 18:44
6/15 anonim válasza:
Egy normalisabb lakas / csaladi haz 100/150 millio lassan szoval igy nem nehez.
dec. 23. 09:16
7/15 anonim válasza:
6.: Miért, szerinted nem normális lakás pl. egy kétszobás, 60 nm-es régebbi társasházi lakás? Az még nem kerül annyiba. 30-40 millióból is lehet jó lakást venni.
dec. 23. 12:52
8/15 anonim válasza:
"Egy átlag egyedülállónak szerintem kb. 30-40 milliós vagyona lehet, egy kisebb átlagos lakást, vagy falusi házat számolva és egy középkategóriás autót, néhány milliós bankbetétet."
Hú, de jó ha az átlag 25-35 éves egyedülállónak már saját lakása van kocsival és több milliós megtakarítással...
dec. 23. 13:20
9/15 anonim válasza:
8.: Életkort nem írtam se én, se a kérdező. Én egyébként egy 50 körüli emberre gondoltam első körben. Az átlagban benne van a 90 éves és a 20 éves is. A nagyon sokat keresők és a közmunkásbéren élők is.
dec. 23. 13:24
10/15 anonim válasza:
Vegyünk egy 40-es átlagéletkorú házaspárt, akik mondjuk nettó 500ezret keresnek. Az élelmezés és a rezsi 150ezer, egyéb kiadás 50ezer. A maradék 300ezer 20 év alatt 72milliót jelent. Ha a lakhatásuk kezdettől fogva biztosítva volt. Ha hitelből vettek egy lakást, amit mondjuk 20 évig fizettek, akkor most egy 35-40 milliós ingatlanuk lehet. De ez nagyon szerény életet feltételez ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!