Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiataloknál miért lett...

A fiataloknál miért lett divat ez a keselyű gondolkodásmód, hogy ölbe tett kézzel várják, hogy kihaljanak a boomerek, majd akkor majd eljön a Kánaán?

Figyelt kérdés

ma 02:11
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Mert addigra ők lesznek boomerek és lesznek új fiatalok.
ma 02:45
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
23 vagyok, nem így gondolkodom. Az viszont egészen biztos, hogy a szovjet időszakban rögzült mentalitást nem fogjuk tudni megszüntetni semmilyen megmozdulással. Ehhez generációváltás kell, ami még évtizedekre van tőlünk. Az elmúlt 100 év magyar politikáját nagyrészt olyan karakterek alkották, mint Horthy, Rákosi és Kádár. Meg vannak szokva a magyarok a vezéregyéniségekkel, az apu-jelenséggel, a tapsolandó nagyurakkal.
ma 02:50
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

#2, ez meg a másik, valamiért imádja hangoztatni a fiatalság, mi ragadt rá az idősebb generációra, meg mi nem.

Én 51 vagyok, de nem igazán érzem, bármi is a múltból rajtam maradt volna. :)

Orbán is egy akkora liberál volt fiatalkorában, mint a ház, most meg....

Ezek inkább életkorbeli sajátosságok, a szervezetben változik minden. Sajnos.

Sok fiatalnak fóbiájuk van a felnőttektől

, nem vagyok pszichológus, de gondolom defektes szülői háttér az ok.

ma 03:09
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Ezek a generációk nagyon sok rossz tulajdonsággal rendelkeznek, amiknek mind társadalmi, mint gazdasági hatásai is vannak.

Szolgalelkűek, nincs igényük minőségi életre.

Nincs bennük szociális érzékenység, inkább fasiszta gondolkodásúak.

Nem érdekli őket a korrupció, sőt maguk is azok, ezért nézik el.

Jellemző rájuk az ügyeskedés, az áldozathibáztató gondolkodásmód.

ma 03:16
 5/6 Molyember ***** válasza:
13%
Miért, ha nem várják ölbe tett kézzel, akkor nem halnak meg az idősek? Vagy ebben az a "keselyű", hogy nem tesznek semmit? Mit szerettél volna kérdezni?
ma 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Mert van a jelenlegi rendszernek egy erős, főleg nyugger hívő bázisa, akik ellen nem lehet mit tenni. Történjen bármi, ők oda fognak szavazni, hiszen nem racionális döntéseket hoznak, csak a hitüket követik mint a szektások.

Ez ellen sajnos nem nagyon lehet mit tenni, csak várni, hogy fogyjanak.

Fogyni viszont hogynak, ezzel a kormány is tisztában van, nem véletlenül akarja foggal körömmel bevonni a fiatalokat is a szektába.

ma 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!