Ha megcsalod a párodat az még belefér a liberális gondolkodásmódba?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 19:03
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
Nem tudom
20 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nekem nem férne bele, de ha más párnak bele fér, hát egészségükre, semmi közöm nekem ahhoz. Szerintem ez a liberális gondolkodásmód.
2/16 anonim válasza:
Hát persze, az egész liberalizmus arra épül hogy mindenki mindenkivel...
3/16 anonim válasza:
Úgy mondod, mintha ez a fehér narancsbolsevik nemzethyeknél nem lenne…
4/16 anonim válasza:
"Hát persze, az egész liberalizmus arra épül hogy mindenki mindenkivel..."
Erről kérdezd meg azért Szájer Jóskát meg Borkait.
5/16 anonim válasza:
"egy oboa még nem megcsalás"
Bill Clinton
6/16 anonim válasza:
Csak akkor, ha a nő csalja meg a férfit, hiszen a liberalizmus szerves része a feminizmus is, aminek alapja a kettős mérce a nők javára, a férfiak ellenében.
7/16 anonim válasza:
Kérdésedet elolvasva nem értettem, hogy ez miért politikai kérdés? Rájörrem. Fogalmad sincs a lberalizmusrol, te csak szitokszonak ismered.
8/16 anonim válasza:
Ha a világnézet és a párkapcsolati nézet nem is két teljesen külön terület, ekkora összefüggés nincs a kettő között.
9/16 anonim válasza:
Ennek mi köze a liberalizmushoz? Ha mindkét fél elfogadja a nyitott kapcsolatot (én nem tudnám) akkor váljék egészségükre. Tökömért turkálnak a jobboldaliak mindig a másik hálószobájában.
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!