Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz veszít a választás...

Ha a Fidesz veszít a választáson akkor is el tudja valahogy intézni hogy ne kelljen a hatalmat átadni a Tiszának?

Figyelt kérdés
dec. 26. 23:05
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"csak felesleges az erőlködésed"

Mi volt az erőlködés?

"szavazásnál a kisebbik rosszra szavazunk"

Ennek mi köze ahhoz hogy szerinted aki elítéli a politikus hazudozást az "csipkerózsika álomban van". Én is a kisebbik rosszra szavazok mivel más nincsen.

"politika sohase a nép jólétéről szól, hanem a hatalom fennmaradási harcáról, az aktuális vezetés és az ellenzék közötti politikai harcról. de álmodozz csak tovább."

Még amúgy egyet is értenék veled ezekben hogy valóban nem erről szólt eddig sem a politika, de minek ez a kötekedés hogy a végére odaírod hogy "álmodozz csak tovább" :D

Attól hogy te már el is engedted ezt attól még vannak akiknek tényleg igénye lenne rá hogy ne hazudozzanak tényszerűen. Attól hogy hajlandóak vagyunk a kisebbik rosszra szavazni még nem jelenti hogy ne lehetne amúgy zéró toleranciát hirdetni a politikus hazudozással szemben. De ha meg szerinted is számon kell kérni akkor végülis mi a problámád?

jan. 3. 15:45
 22/30 A kérdező kommentje:
De ha ettől végre jobban érzed magad akkor: Igen én álmodozom és teljesen rosszul látom a dolgot, te viszont iszonyat bölcs vagy és meghajolok előtted.
jan. 3. 15:47
 23/30 anonim ***** válasza:

Mi volt az erőlködés?:

"Hát bocs de én speciel nem vagyok hajlandó beletörődni és azzal hogy ezzel az apátiával állsz hozzá te viszont beletörődtél." erre gondoltam.

"Ennek mi köze ahhoz hogy szerinted aki elítéli a politikus hazudozást"

nem ehhez van köze hanem a nem nyugodsz bele esethez van köze.

"de minek ez a kötekedés hogy a végére odaírod hogy "álmodozz csak tovább" :D" ennyire nem kell megsértődni.

"attól még vannak akiknek tényleg igénye lenne rá hogy ne hazudozzanak tényszerűen"

erre minden embernek van igénye és akkor mi van? az átlagpolgár nem fog tudni tenni ez ellen, mert a politika ilyen. max másra szavaz, utána még ellenzéki páholyból ugyanezt folytatja. változik valami? nem

nem apátia meg nihilizmus ez, csak tényszerűség.

jan. 3. 15:53
 24/30 A kérdező kommentje:

Onnantól kezdve hogy ezt nem egy hibának tekinted a rendszerben ami ellen az egyén is tehet hanem elfogadod a rendszer részeként hogy "hát ez ilyen" onnantól kezdve te tevőlegesen részt veszel benne hogy ilyen is maradjon, vagy ha nem is tűnik el teljesen de ne forduljon jobb irányba.

Sajnálom hogy ennyire tág ingerküszöbbel rendelkezel a témát illetően. Szerintem ha nem is akaratlagosan de így legitimizálod. Szerintem meg ez a tény.

jan. 3. 16:03
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Bizony ám!
jan. 3. 16:49
 26/30 anonim ***** válasza:

"Onnantól kezdve hogy ezt nem egy hibának tekinted"

akkor olvasgasd még párszor el, mert ezek szerint nem érted.

"Szerintem ha nem is akaratlagosan de így legitimizálod."

szóval az egész magyar, de a világpolitika is miattam ilyen. hát baromira szégyellem magam.

lehetséges az hogy te kommentekben vágyakozol azok után amit írsz, de a kisujjad félig nem hajlítanád be bármiért is csak másokat szapulsz?

vagy sorold már el hogy te miket tettél meg azért hogy más legyen a politika?

(az hogy elmentél szavazni az ne számold bele, azt én is megtettem.)

jan. 3. 17:59
 27/30 A kérdező kommentje:

"akkor olvasgasd még párszor el, mert ezek szerint nem érted."

Mi szerint nem értem? Mit nem értek?

"szóval az egész magyar, de a világpolitika is miattam ilyen. hát baromira szégyellem magam."

Ez egy szalmabáb érvelés. Nem állítottam ilyent hogy az egész magyar, de a világpolitika is miattad ilyen. Így nincs is miért szégyellned magad, nem is vártam hogy szégyelld magad.

"lehetséges az hogy te kommentekben vágyakozol azok után amit írsz,

de a kisujjad félig nem hajlítanád be bármiért is csak másokat szapulsz

vagy sorold már el hogy te miket tettél meg azért hogy más legyen a politika?"

Igen, mivel itt nem tudok mást csinálni mint kommentelni..ez egy triviális dolog amit számonkérsz rajtam. De a kisujjamat simán félig behajlítanám. Viccet félre téve most erre mit mondjak? Miért kéne neked bármit is bizonygatnom? Illetve mit fogadnál el bizonyítékként? Attól hogy egy megoldhatatlan feladványt társz elém még nem lesz jobban igazad. Ez a te prekoncepciód velem kapcsolatban. Én azt kritizáltam és szálaztam szét amit írtál. Most annak mennyi értelme lenne nekem is belemennem hogy te meg engem szapulsz és mellette semmit nem csinálsz.. Nem kell egyetértenünk, de megmosolyogtató ilyenbe belemenned hogy egy számodra vadidegen akit nem ismersz és soha nem találkoztál vele az mit tesz meg vagy nem tesz meg a közösségért.

jan. 3. 18:29
 28/30 anonim ***** válasza:

jaaaa, de azért egy nihilista, apátiás, az efféle politikát legitimáló egyén vagyok, hát nem csoda hogy saját magad se érted már miket beszélsz.

"Igen, mivel itt nem tudok mást csinálni mint kommentelni.."

de azért a másikat hibáztatod hogy beletörődöm, ugye? azt könnyű mi?

mehetnél civil szervezetekhez bértüntetni például, olyan ez mint amikor a mónika showba pénzét mentek tapsolni.

te is csak a gép előtt tudsz okoskodni és másokat kiosztani.

jan. 3. 18:41
 29/30 A kérdező kommentje:

"jaaaa, de azért egy nihilista, apátiás, az efféle politikát legitimáló egyén vagyok, hát nem csoda hogy saját magad se érted már miket beszélsz."

Akkor nem vagy az? Ha nem vagy az és szerinted is nagyon fontos ezen a trenden változtatni akkor nem is értem min vitatkozunk?

"de azért a másikat hibáztatod hogy beletörődöm, ugye? azt könnyű mi?"

Hát...azt mondtad ébredjek fel a csipkerózsika álomból mert erről szól a politika és kész.

Erre reflektáltam. Akkor feltételezem nem törődtél bele te sem. De ha te is pont úgy elíteled es szerinted is változtatni kellene rajta akkor miért velem asszonykodsz?

"mehetnél civil szervezetekhez bértüntetni például, olyan ez mint amikor a mónika showba pénzét mentek tapsolni."

Most bohóckodni akarsz vagy értelmesen beszélni?

"Te is csak a gép előtt tudsz okoskodni és másokat kiosztani."

Ezt már mondtad újat is tudsz vagy csak ismételgeted a magadét mint egy papagáj? És valamit magadévá is tettél abból amiről okoskodtam?

jan. 3. 20:15
 30/30 anonim ***** válasza:

"akkor nem is értem min vitatkozunk?"

hát vettem észre...

jan. 3. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!