Ha a Fidesz veszít a választáson akkor is el tudja valahogy intézni hogy ne kelljen a hatalmat átadni a Tiszának?
A választás pont erről szól, az dől el, hogy ki lesz a következő 4 évben kormányon.
Nem értem miért kell ezen agyalnotok. Egyrészt majd csak a 4. Orbán kormányt váltja az 5.Orbán kormány a sorban, másrészt Orbánék vesztettek 2002-ben és minden gond nélkül adták át az ország vezetését a z akkori győzteseknek. Harmadrészt épp ti, a tiszások képzelegnek arról, hogyan kellene akkor is átvenni a hatalmat erőszakkal, ha a választáson nem sikerül nyernetek.
Azt fogja mondani, hogy Magyarországon jelenleg egy bábkormány van, a nemzeti kormányt megbuktatták.
#1 voltam
"Harmadrészt épp ti, a tiszások képzelegnek arról, hogyan kellene akkor is átvenni a hatalmat erőszakkal, ha a választáson nem sikerül nyernetek."
Valami képzeletbeli barátaiddal beszélgetsz még rajtam kívül? Vagy honnan ez a "tájékozottság"?
"5: volt már itt pár ilyen kommentelő a gyk-n, valószínű a kommentelő rájuk utalt."
Jaa, jaaaa hát így könnyű. Nem is kell más csak egy sablon.
Mennyivel egyszerűbb nekem meg le agymosott narancskárosultazni. Gyere le te jó Isten...ezért tart itt ez az ország hogy ilyen nagyon "okos" emberek lakják.
Tudjátok mit? Nem is kell más csak a Fidesz! Ezt érdemlitek.
7: figy én elmondtam hogy valszeg ezért írta a válaszoló, felesleges kiborulnod.
sajnos/nem sajnos, de mindkét táborban van mindenfélén gondolkodó egyén és semmi értelme a fikázásnak. van aki ezt belátja meg van aki nem.
Mindent megtesznek, hogy ez ne történjen meg. Mici szavaira kell figyelni, bár Magyar Péternek mondta, de voltak mondatok, amit a rezsim űzent a magyaroknak
"Rám figyelj, csak te vagy itt és én (A rezsim és te), senki nem fog segíteni rajtad (azaz hiába szavazol a Tiszára, akkor is magadra maradsz, mert a rezsim így folytatja) Én erősebb vagyok, mint Magyar Péter (azt jelenti én a rezsim erősebb vagyok, mint te aki változást szeretnél.
A fidesz megfélemlíteni tud, de kormányozni már nem. Mindenkit eltaposott, aki változást akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!