Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz veszít a választás...

Ha a Fidesz veszít a választáson akkor is el tudja valahogy intézni hogy ne kelljen a hatalmat átadni a Tiszának?

Figyelt kérdés
dec. 26. 23:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Átadja, de utána ott fúrja, ahol csak lehet.

Hogy kellenek bizonyos megszorítások, az biztos, mert a jelenlegi kormány jól elszúrta a gazdaságot. Ebbe fognak belekapaszkodni. És tüntetéseket fognak szervezni, hajléktalanokat fognak a Kossuth-térre telepíteni wc nélkül, stb.

A tüntetőkkel megveretik a rendőröket, aztán ha visszaszerzik a hatalmat, kitüntetik a rendőrverőket. Ld. 2006.

jan. 3. 07:38
 12/30 anonim ***** válasza:

"Átadja, de utána ott fúrja, ahol csak lehet."

ez az ellenzék szerepe a politikában.

jan. 3. 10:53
 13/30 anonim ***** válasza:
12-es: törvényes eszközökkel igen, de hazudozással, rágalmazással, törvénytelen eszközökkel nem élhet az ellenzék.
jan. 3. 12:57
 14/30 anonim ***** válasza:

13: jajj de aranyos 🥰

kéred ezt számon a politikában...😆

jan. 3. 13:16
 15/30 A kérdező kommentje:

"kéred ezt számon a politikában...😆"

Most függetlenül attól hogy az ellenzék vagy a kormánypárt egyébként ezeket elköveti e... Felmerül bennem a kérdés a kommented alapján hogy szerinted ez olyan unortodox elvárás a politikusoktól hogy azért a pofádba ne hazudozzanak bele? Miért ne lehetne ezt számonkérni mindenkin?

jan. 3. 14:08
 16/30 anonim ***** válasza:

15: talán ki ne szúrja a szemed hogy a politika arról szól hogy valakit számonkérnek és előad valami bődületes de annál magabiztosabb hazugságot magyarázatként? nem csak itthon, külföldön is.

jogosnak tartom a számonkérést, csak ébredj már fel csipkejózsika álmodból, a politika az nem ez a kategória.

jan. 3. 14:27
 17/30 A kérdező kommentje:

"jogosnak tartom a számonkérést, csak ébredj már fel csipkejózsika álmodból, a politika az nem ez a kategória."

De mit akarsz ezzel mondani? Miből kéne felébredni? Igen tudom hogy a politika jelenleg erről szól. Attól mert ebbe nem akar valaki beletörődni még nem megalapozott azt állítani hogy csipkerózsika álomban lenne.

A válaszodból süt a nihilizmus. És erre akartam rákérdezni.

Javíts ki ha tévedek de úgy vettem ki mintha kb azt mondanád hogy "hogy ja számon kell kérni meg szar hogy ilyen de ez másmilyen nem is lehetne bele kell törődni és aki nem törődik bele az hülye"

Hát bocs de én speciel nem vagyok hajlandó beletörődni és azzal hogy ezzel az apátiával állsz hozzá te viszont beletörődtél. Szerintem neked kellene felébredned. Normális ép kéz-láb ember természetesen látja hogy mi van de változtatni akar rajta.

jan. 3. 14:36
 18/30 anonim ***** válasza:
17-es: nagyon egyetértek veled!
jan. 3. 14:51
 19/30 A kérdező kommentje:

"17-es: nagyon egyetértek veled!"

Te írtad a 16-ot?

jan. 3. 15:33
 20/30 anonim ***** válasza:
nem muszáj beletörődnöd, hajrá, csak felesleges az erőlködésed. ez nem nihilizmus, hanem realizmus. szavazásnál a kisebbik rosszra szavazunk, teszem hozzá sajnos, nem jó és rossz között. politika sohase a nép jólétéről szól, hanem a hatalom fennmaradási harcáról, az aktuális vezetés és az ellenzék közötti politikai harcról. de álmodozz csak tovább.
jan. 3. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!