Magyar Péter leesett 37%-ra a fidesz meg felment 47%- ra mióta a Tisza összeállt Gyurcsánnyal a budapesti közgyűlésben?
Az, hogy egy szakmai kérdésben egyformán szavaztak, NEM jelenti azt, hogy összeállt a DK-val.
Előre megmondták, hogy szakmai alapon fognak szavazni.
Neked csak az felelne meg, ha mindenben a Fidesz szája íze szerint szavaznának? Mert ha nem, akkor azonnal elkezdtek személyeskedni és bélyegeket ragasztani.
#21-nek:
Elméletben teljesen igazad van.
Gyakorlatban viszont volt olyan kérdés, amiben egyet értett Gyurcsánnyal.
Innentől pedig vége mint a botnak. 🤣
#23-nak:
Én nem vagyok ilyen egyszerű, de az emberek többsége igen.
A közelmúltig magyarországon két fő politikai szereplő volt, Orbán és Gyurcsány. Orbán a "patás-ördögnek" állította be Gyurcsányt, Gyurcsány pedig "tolvajkirálynak" Orbánt.
Magyar a nagy eszével, e közé a két politikai szereplő közé állt be pofonzsáknak, mert azt hiszi hogy ő akkora "alfa-hím". Ő igazából sokkal kevésbé van bent a köztudatban mint a másik kettő. Ha bármilyen cselekedetét akarja valaki megítélni, akkor az etalonok Orbán, és Gyurcsány. Soha nem fogja tudni elérni, hogy bármelyiket is ővele hasonlítsák össze. Ahhoz egy senki, már csak a kora miatt is. Mindig ő lesz mérve-hasonlítva a másik kettőhöz.
Egyébként a DK-sok nagy része nem azért "sípol" mert egybites, hanem azért, mert a h'lyét játszva élvezettel rongálja Magyart.
Mint én is.
#25-nek:
Nem hinném, hogy bármit is rongáltam volna magamon. Magyaron annál inkább.
El fog még jönni az a pillanat is, amikor Magyar valamilyen szándékát fogja támogatni a DK. Az már a Tisza végjátéka lesz.
#27-nek:
Legyünk őszínték:
A DK olyan domináns ideológiát képvisel, amit nem lehet számításon kívül hagyni. Minden túlzás nélkül merem állítani, hogy bármikor képes szabotálni bármelyik ellenzéki párt győzelmét.
Pusztán a létezésével.
Azok nem szeretnék leváltani a fideszt, akik az Orbán-féle Gyurcsány-fóbiát tartják életben, ellehetetlenítve ezzel a fidesz leváltását. Mert abban biztos vagyok hogy a Tisza megjelenése ellenére két, TÉNYLEGES politikai erő van porondon. A Fidesz, és a DK.
A Tisza pont a Gyurcsány-fóbiának köszönhetően nem tud feltörni. Ha a fidesszel egyezően dönt akkor fideszes, ha ellenzékiként viselkedve dönt, akkor Gyurcsány-bérenc.
Ne húzza azt időt, szívódjon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!