Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter leesett 37%-ra a...

Magyar Péter leesett 37%-ra a fidesz meg felment 47%- ra mióta a Tisza összeállt Gyurcsánnyal a budapesti közgyűlésben?

Figyelt kérdés
dec. 25. 15:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
42%

Az, hogy egy szakmai kérdésben egyformán szavaztak, NEM jelenti azt, hogy összeállt a DK-val.

Előre megmondták, hogy szakmai alapon fognak szavazni.

Neked csak az felelne meg, ha mindenben a Fidesz szája íze szerint szavaznának? Mert ha nem, akkor azonnal elkezdtek személyeskedni és bélyegeket ragasztani.

dec. 27. 14:33
 22/31 DK-s ***** válasza:
69%

#21-nek:

Elméletben teljesen igazad van.

Gyakorlatban viszont volt olyan kérdés, amiben egyet értett Gyurcsánnyal.

Innentől pedig vége mint a botnak. 🤣

dec. 27. 14:40
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
#22 De egyszerű vagy te is meg a fideszesek is. Ha valamire lehet szavazni igennel és nemmel, és Gyurcsány igennel szavaz, Orbán meg nemmel, akkor ha a Tisza is igennel szavaz, akkor azért megy a sípolás, mert Gyurcsány embere, ha meg nemmel szavaz, akkor azért megy a sípolás, mert Orbán embere. Miért vagytok ilyen 1 bitesek, de most őszintén?!
dec. 27. 16:00
 24/31 DK-s ***** válasza:
55%

#23-nak:

Én nem vagyok ilyen egyszerű, de az emberek többsége igen.

A közelmúltig magyarországon két fő politikai szereplő volt, Orbán és Gyurcsány. Orbán a "patás-ördögnek" állította be Gyurcsányt, Gyurcsány pedig "tolvajkirálynak" Orbánt.

Magyar a nagy eszével, e közé a két politikai szereplő közé állt be pofonzsáknak, mert azt hiszi hogy ő akkora "alfa-hím". Ő igazából sokkal kevésbé van bent a köztudatban mint a másik kettő. Ha bármilyen cselekedetét akarja valaki megítélni, akkor az etalonok Orbán, és Gyurcsány. Soha nem fogja tudni elérni, hogy bármelyiket is ővele hasonlítsák össze. Ahhoz egy senki, már csak a kora miatt is. Mindig ő lesz mérve-hasonlítva a másik kettőhöz.

Egyébként a DK-sok nagy része nem azért "sípol" mert egybites, hanem azért, mert a h'lyét játszva élvezettel rongálja Magyart.

Mint én is.

dec. 27. 17:11
 25/31 anonim ***** válasza:
24%
#24 Dehát látod, hogy ezzel csak saját magad sikerült rongálnod.
dec. 27. 17:25
 26/31 DK-s ***** válasza:
100%

#25-nek:

Nem hinném, hogy bármit is rongáltam volna magamon. Magyaron annál inkább.

El fog még jönni az a pillanat is, amikor Magyar valamilyen szándékát fogja támogatni a DK. Az már a Tisza végjátéka lesz.

dec. 27. 17:59
 27/31 anonim ***** válasza:
24%
#26 Látom nagyon nem szeretnétek leváltani a fideszt.
dec. 27. 18:20
 28/31 DK-s ***** válasza:
55%

#27-nek:

Legyünk őszínték:

A DK olyan domináns ideológiát képvisel, amit nem lehet számításon kívül hagyni. Minden túlzás nélkül merem állítani, hogy bármikor képes szabotálni bármelyik ellenzéki párt győzelmét.

Pusztán a létezésével.

Azok nem szeretnék leváltani a fideszt, akik az Orbán-féle Gyurcsány-fóbiát tartják életben, ellehetetlenítve ezzel a fidesz leváltását. Mert abban biztos vagyok hogy a Tisza megjelenése ellenére két, TÉNYLEGES politikai erő van porondon. A Fidesz, és a DK.

A Tisza pont a Gyurcsány-fóbiának köszönhetően nem tud feltörni. Ha a fidesszel egyezően dönt akkor fideszes, ha ellenzékiként viselkedve dönt, akkor Gyurcsány-bérenc.

Ne húzza azt időt, szívódjon fel.

dec. 27. 21:17
 29/31 anonim ***** válasza:
25%
#28 Szóval akkor szerinted is el kellene végre takarodni Gyurcsánynak és a DK-nak a közéletből.
dec. 27. 21:44
 30/31 anonim ***** válasza:
22%
#29 Az a vicces, hogy a DK-s beszél időhúzásról, mikor ők már 14 éve húzzák az időt ahelyett, hogy felszívódnának. Hát azon felröhögtem. :)
dec. 27. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!