Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter leesett 37%-ra a...

Magyar Péter leesett 37%-ra a fidesz meg felment 47%- ra mióta a Tisza összeállt Gyurcsánnyal a budapesti közgyűlésben?

Figyelt kérdés
tegnap 15:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

Ez valami közvélemény kutatás vagy te álmodtad?

Linkeljetek már forrásokat is, hogy az átlag válaszoló is tudja, mire gondoltok.

tegnap 15:12
 2/19 A kérdező kommentje:

1

mi van a lipsiknél hetek telnek el úgyhogy nem néztek híreket?

a legutóbbi közvélemény kutatás már ezt mutatja!

előtte hiába majdnem vezetett a tisza de mióta összeállt Gyurcsánnyal azóta bukott és bukni is fog 2026-ban meg végképpen el fog bukni

tegnap 15:22
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is csak ilyen hasraütött bullshit ez a Gyurcsánnyal-összeállás. Sehol nem olvastam róla, csak fideszes agyhalottaktól. Én is kérek erről forrást.
tegnap 15:22
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
#2 Nem olvasunk propagandát és nem nézzük az M1-et.
tegnap 15:23
 5/19 A kérdező kommentje:
megint lesz nagy meglepetés 2026-ban nemsokára már azt mondhatjuk hogy a következő évben,nektek
tegnap 15:24
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Majd 2026-ban kiderül, mennyi az annyi, addig szerintem kár ezen feszülni.
tegnap 15:25
 7/19 A kérdező kommentje:

6.

akkor ne feszülj csak várd meg a 2026-ot és akkor majd akkor fogsz fölfeszülni, értelmes ember előre látja

tegnap 15:26
 8/19 anonim ***** válasza:
67%

Akkor linkeld már a fidesz 47% tisza 37% felmérést légyszives.

Egyébként rohadtul nem állt össze Gyurcsánnyal. Hadd súgjam meg hogy ilyenben még a fidesz és a DK is szavazott együtt.

tegnap 15:39
 9/19 A kérdező kommentje:

nektek az összeáll Gyurcsánnyal azt jelenti hogy nem állt össze Gyurcsánnyal!

de az a helyzet hogy a magyarok többsége az nem olyan ostoba mint ti. azoknak van értelme! és azok a billegő szavazók akik a tiszára szavaztak azok most leszavaznak róla nagyon nagy bukta lesz ez számotokra

tegnap 15:41
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
A Fideszes Nézőpont is csak 10 százalék előnyt mutat magamnak? Akkor valahol egálban lehet a Fidesz és a Tisza.
tegnap 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!