Magyar Péter leesett 37%-ra a fidesz meg felment 47%- ra mióta a Tisza összeállt Gyurcsánnyal a budapesti közgyűlésben?
Én egy független közvéleménykutatónak dolgozom. Az EP választáson hibahatáron belül mértünk. Tiszát, Fideszt, MiHazánkot 1-1%-al mértük alul, DK-t 2%-ot mértük felül.
Jelenlegi méréseinkben folyamatosan emelkedik a Tisza párt.
Jelenleg 45-34-8-5-3 állás.
Tisza-Fidesz-MiHazánk-DK-Kutyapárt.
5% pedig az összes többi párt.
Az elmúlt hónapokban átlagosan 2%-ot erősödött havonta a Tisza, és 1.5%-ot gyengült a fidesz.
ma 15:45
2022-ben a választások előtt csak 5% előnyt mért a Nézpont a Fidesznek. Tudjuk mi lett a vége.
De még ha egál is, a lényeg az, hogy hány szavazattal, mekkora szimpatizáns tömeg áll a pártok mögött.
Tisza hova tud fejlődni, kik fognak rászavazni abból az 5,7 millióból akik 2022-ben szavaztak?
Most úgy áll a Tisza, hogy egy jó mozgósítás esetén se vinne el annyi szavazót az urnák elé, mint MZP tette, mert 27%-ot ér el a teljes népesség körében. Hova kell a kampányolást felcsavarják, hogy a teljes népesség körében legyen legalább egy 35-40%-os támogatottságuk? (annyi kéne, hogy 2,5 millió szavazat fölött kapjanak)
Kedves kérdező, mi a párunkkal 4 éve külföldön élünk. Nekünk nem kell árstoppos termékekre vadászni, évi 3 egzotikus nyaralást engedhetünk meg külföldön, színvonalas az egészségügyünk, a nettó medián átlagkereset nem 700 euró, az emberek nem kőbunkók, nem idegbetegek, az infrastruktúra működik.
Ha nyer nálatok a fidesz, ugyanez a balkáni színvonaltalan életmód fog maradni nálatok, ami eddig, ahol mindaz, amit írtam, megmarad, vagy még gázabb lesz. Te nem érzed cikinek?
11..
Én meg a római pápa vagyok a vatikánból te troll!
17.
de most kapsz, egy link vagy.
19.
te meg bizonyitsd be hogy mp nyerni fog !
na ugye nem is tudod, csak nem csak egy troll vagy itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!