Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz miatt zárt be a főváros...

Fidesz miatt zárt be a fővárosi vidámpark is 2013-ban?

Figyelt kérdés
Sokszor, ha baleset történik sem zár be teljesen egy vidámpark... Miért nem támogatta a fidesz, már akkor sem a gyermekek legfőbb élmény programját?

ma 07:52
A kérdező szavazást indított:
Igen, a fidesz mindent tönkretesz vagy bezárat, amiből nem származik érdeke.
Nem, biztos csak véletlen.
Passz vagy kifejtem.
13 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Jártál te akkoriban a vidámparkban? No hát az minden volt, csak nem vidám. Nagyon helyes, hogy bezárták. Nem a fideszt védendő írom, mert rühellem a bandát.

https://www.youtube.com/watch?v=bnQ6N4FdpjU

ma 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Amúgy nem csak gyerekek szerették.

Facebookon vannak ilyen Budapesti vidámparkos emlék oldalak is. Aminek én is tagja vagyok.

A bezárás fő oka az állatkert volt aminek kevés volt a hely.

ma 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2: Ha jól emlékszem (nem nézek most utána) már anno az Állatkert területéből vették el a Vidámpark területét.
ma 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem szép emlékeim vannak róla. A 80-as évek elején, mint csövesek, oda jártunk aludni, szexelni. A kezelők közül volt pár ismerős, adtak kulcsot pár géphez. Jól elvoltunk hetekig bent.
ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!