Mi hazánkosok, ti fél-baloldali pártként össze fogtok fogni a Fidesszel 2026-ban?
Most akkor nácik vagy baloldaliak a Mh-osok!
kérdező el kéne már dönteni hogy mit hazudsz; meg azt is el kéne dönteni hogy most füvezve érdemes e kérdést kiírni
9: ez dicséretes, láthatóan neked is vannak elveid.
Azt viszont nem értem, hogy amikor Toroczkai kijelentette (pont a Fidesz ki nem mondott üzenetét alátámasztva), hogy Ukrajna adjon fel területeket, akkor hogy nem fordult el tőle az egész "nagymagyar" szavazótábora. Főleg úgy, hogy ezt a területfeladási szándékát trianonnal indokolta. Nekem ez tényleg nem fér a fejembe.
És tudom, hogy most azzal fogsz képmutatóan jönni, hogy a nemzetközi béke meg az aktuálpolitika ezt kívánja (francokat kívánja, hogy Ruszkia a szomszédunk legyen), de valójában mindent meghazudtolt ezzel Toroczkai, ami hazafivá tesz valakit - tudniillik területet soha, semmilyen körülmények között nem adunk fel, nem kötünk olyan békét, ami területvesztéssel jár.
Szóval lehet, hogy neked vannak elveid, de a közösségednek láthatóan nincsenek, hiszen még mindig Toroczkai a néptribün ezek után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!