Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánkosok, ti fél-baloldal...

Mi hazánkosok, ti fél-baloldali pártként össze fogtok fogni a Fidesszel 2026-ban?

Figyelt kérdés
A fél-baloldali kifejezést azért mondom, mert Orbán nevezett titeket így. Nagyon sok helyről hallom, hogy tulajdonképpen a Fidesz és Mi hazánk százalékait össze kell adni, mert ha a Tisza továbbra is fenyegetés marad a Fideszre, akkor Toroczkai egészen biztosan kisegíti őket a szavazóival, ahogyan kisegítette már a Fideszt sok helyen, pl. törvényjavaslatokkal, narratívával (előbbieket helyettük nyújtották be, utóbbit pl. a "békepártiság" narratívája, ami nettó oroszpártiságot jelent).

tegnap 18:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom, de bármelyik lesz, akkor is az MHM-re szavazok.
17 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Már többször elmondta Toroczkai, hogy az MH egyik párttal se fog össze fogni
tegnap 18:30
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Unalmas mantra. Toroczkai összesített pár hónapja a többi ellenzéki párt többször szavazott együtt a Fidesszel, mint az MH.
tegnap 18:36
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes konteóid vannak.
tegnap 18:46
 4/16 A kérdező kommentje:
Konteósozik a mihazánkos :))
tegnap 18:48
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Fél baloldali a jó .... .....!
tegnap 18:49
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Most akkor nácik vagy baloldaliak a Mh-osok!

kérdező el kéne már dönteni hogy mit hazudsz; meg azt is el kéne dönteni hogy most füvezve érdemes e kérdést kiírni

tegnap 18:49
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem fél baloldali hanem szélső jobboldali.
tegnap 19:08
 8/16 A kérdező kommentje:
6; én nem hazudok, Orbán nevezett titeket fél-baloldalinak, a régi liberálisok meg náciknak. Én egyik sem vagyok, csak megismételtem, amit az előbbi mondott. Az utóbbit meg te tetted hozzá.
tegnap 19:08
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem. A Mi Hazánknak - a magyarországi pártok közül egyedüliként - vannak elvei. Ha mégis összefognának bármelyik magyarellenes maffiával, többé nem számíthatnának a szavazatomra.
tegnap 19:18
 10/16 A kérdező kommentje:

9: ez dicséretes, láthatóan neked is vannak elveid.

Azt viszont nem értem, hogy amikor Toroczkai kijelentette (pont a Fidesz ki nem mondott üzenetét alátámasztva), hogy Ukrajna adjon fel területeket, akkor hogy nem fordult el tőle az egész "nagymagyar" szavazótábora. Főleg úgy, hogy ezt a területfeladási szándékát trianonnal indokolta. Nekem ez tényleg nem fér a fejembe.

És tudom, hogy most azzal fogsz képmutatóan jönni, hogy a nemzetközi béke meg az aktuálpolitika ezt kívánja (francokat kívánja, hogy Ruszkia a szomszédunk legyen), de valójában mindent meghazudtolt ezzel Toroczkai, ami hazafivá tesz valakit - tudniillik területet soha, semmilyen körülmények között nem adunk fel, nem kötünk olyan békét, ami területvesztéssel jár.

Szóval lehet, hogy neked vannak elveid, de a közösségednek láthatóan nincsenek, hiszen még mindig Toroczkai a néptribün ezek után is.

tegnap 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!