Fideszesek, Mi Hazánkosok, szavaznátok-e egy esetleges Fidesz-MHM összefogásra?
Figyelt kérdés
Ha nagyon égne a ház a nemzeti oldalon, elképzelhetőnek tartom a Fidesz és az MHM együttműködését a Tisza ellen. Jó ötlet lenne-e?ma 18:23
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok, és igen, szavaznék rá.
Fideszes vagyok, és nem, nem szavaznék rá.
Mi Hazánkos vagyok, és igen, szavaznék rá.
Mi Hazánkos vagyok, és nem, nem szavaznék rá.
9 szavazat
3/7 anonim válasza:
Eseti megállapodás, együttszavazás már most is biztos van köztük, de '26-ban sanszos a koalíció.
Egyik párt sem nemzeti, inkább magyarellenesnek tűnnek. MHM a fidesz feudál-kommunista kispártja, akin keresztül lehet tesztelni a magyar emberek szélsőséges határaikat.
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor inkább megkockáztatnátok, hogy a Tisza megveri a Fideszt? Ha összefogna az MHM és a Fidesz, biztos lenne a győzelem szerintem.
ma 19:31
5/7 anonim válasza:
Az MHM nemzeti, a TISZA nem? Hát nem ugyanazok?
6/7 anonim válasza:
Hány százalékot adna hozzá az MHM a fideszhez jelenleg? 3-5%?
7/7 anonim válasza:
A legutóbbi szavazásokat elnézve 15-20%-ot.
Mivel 19 vármegyéből 19-ben a Mi Hazánk lett a második. 11-25%-os arányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!