Lehet itt ilyen politikai érvelőset is játszani? (Fidesz vs Tisza)
Először is a szavazás nem a címbeli kérdésre vonatkozik, hanem a játékhoz tartozik, ez most így alakult. A szavazásban arra lehet szavazni ki áll nyerésre szerintetek. A kérdező vagy a "más" játékos, és ki lehet fejteni írásban miért.
2 párt csap össze egymással érvelési alapon, tehát nem személyeskedünk, kihagyjuk a magánéleteket. Én képviselem a Tiszát ami helyzeti előnyt jelent viszont én alig értek a politikához így már egálba vagyunk. De lehet olyat is hogy egy Tiszással is játszom és akkor én a Fideszt próbálom védeni. At függ mennyi tiszás és fideszes jön, ha mondjuk 7 tiszás és 3 fideszes van csak, akkor 2 tiszás át kell álljon fideszeseknek segíteni. Én kezdek két érvvel, vele és ellene. Mutatom.
Tisza
érv: friss, szakértőkkel teli csapat
ellenérv: politikában tapasztalatlanok, MP fura
Fidesz
érv: migráns ellenes politika
Ellenérv: maffiaszerű működés, hűbéri rendszert építenek, idegesítő propaganda
A #11-es érvelés Tiszás, és akkor kezdem én az elemzést(ezt elfelejtettem írni hogy elemezni is lehet egymás érveit. Viszont utána ellenválaszként most a fideszt kell képviselnem.
Előbb az értékelés: (x egyetértek, 0 nem értek egyet, x/0 csak részben értek egyet. A kifejtés nem kötelező, de zárójelben lehet megtenni, mutatom.
TISZA
Érv: friss, szakértőkkel teli csapat (de nem ismerjük őket) x/0
Ellenérv: politikában tapasztalatlanok,(nem feltétlen) MP fura (ebben van valami, bár ez nem biztos hogy ellenérv) x/0
FIDESZ
Érv: migráns ellenes politika x
Ellenérv: maffiaszerű működés, hűbéri rendszert építenek, idegesítő propaganda x
Most jöjjön akkor egy fideszpárti érvelés. Előre elnézést kérek ha nem igazi érvek de nem értek a politikához és kommentekből tanulok, azt használom fel amit a kommentekből meg vidikből megtudtam.
FIDESZ
Érv: Már megszoktuk a fideszt, már a komfortzónánk.
Ellenérv: Látszik Orbán úron hogy hülyének néz minköt.
TISZA
Érv: Péter okosabb és jobb ember mint Orbán
Ellenérv: Poloska
Most indítok egy Tiszapárti érvelést, mutatom.
TISZA
Érv: Lehetőség a politikában való aktív részvételre, az emberek értékesebbé válnak.
Ellenérv: Veszekedett a feleségével.
FIDESZ
Érv: Orbán egy géniusz
Ellenérv: A unió legszegényebb országa vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!