Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet itt ilyen politikai...

Lehet itt ilyen politikai érvelőset is játszani? (Fidesz vs Tisza)

Figyelt kérdés

Először is a szavazás nem a címbeli kérdésre vonatkozik, hanem a játékhoz tartozik, ez most így alakult. A szavazásban arra lehet szavazni ki áll nyerésre szerintetek. A kérdező vagy a "más" játékos, és ki lehet fejteni írásban miért.

2 párt csap össze egymással érvelési alapon, tehát nem személyeskedünk, kihagyjuk a magánéleteket. Én képviselem a Tiszát ami helyzeti előnyt jelent viszont én alig értek a politikához így már egálba vagyunk. De lehet olyat is hogy egy Tiszással is játszom és akkor én a Fideszt próbálom védeni. At függ mennyi tiszás és fideszes jön, ha mondjuk 7 tiszás és 3 fideszes van csak, akkor 2 tiszás át kell álljon fideszeseknek segíteni. Én kezdek két érvvel, vele és ellene. Mutatom.

tegnap 03:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tisza

érv: friss, szakértőkkel teli csapat

ellenérv: politikában tapasztalatlanok, MP fura

Fidesz

érv: migráns ellenes politika

Ellenérv: maffiaszerű működés, hűbéri rendszert építenek, idegesítő propaganda

tegnap 09:04
 12/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha valaki mellett annyi az "érv", hogy le tudja váltani a fideszt (ami eleve minimum kétséges), arra értelmes ember nem szavaz. Oké, a fideszre sem, szóval a Tiszával a 3 millió birkából sikerült 4-5-6-ot csinálni.
tegnap 09:12
 13/20 anonim ***** válasza:
#11 Anno a fidesz is új párt volt és tapasztalatlan a politikában. És ahogy egyre tapasztaltabbak lettek, úgy lett nekünk egyre rosszabb és rosszabb... Szóval a tapasztaltság nem feltétlenül pozitívum.
tegnap 09:34
 14/20 everlight ***** válasza:
A Tisza nem tudja leváltani a Fideszt.Orbán 1 év múlva bejelent valami osztogatást.Az egyéni körzeteket nem tudja megnyerni a Tisza.
tegnap 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Így van! A szavazatvásárlás sokat nyom a latban. Van aki már egy zsák krumplival megvehető. Várhatóan a krumplinak központi szerepe lesz a választások során!
tegnap 13:12
 16/20 A kérdező kommentje:
#7 Szerintem azért pontoztak le mert azt írtad nem lehet ilyet.
tegnap 14:03
 17/20 A kérdező kommentje:

A #11-es érvelés Tiszás, és akkor kezdem én az elemzést(ezt elfelejtettem írni hogy elemezni is lehet egymás érveit. Viszont utána ellenválaszként most a fideszt kell képviselnem.

Előbb az értékelés: (x egyetértek, 0 nem értek egyet, x/0 csak részben értek egyet. A kifejtés nem kötelező, de zárójelben lehet megtenni, mutatom.

TISZA

Érv: friss, szakértőkkel teli csapat (de nem ismerjük őket) x/0

Ellenérv: politikában tapasztalatlanok,(nem feltétlen) MP fura (ebben van valami, bár ez nem biztos hogy ellenérv) x/0

FIDESZ

Érv: migráns ellenes politika x

Ellenérv: maffiaszerű működés, hűbéri rendszert építenek, idegesítő propaganda x

Most jöjjön akkor egy fideszpárti érvelés. Előre elnézést kérek ha nem igazi érvek de nem értek a politikához és kommentekből tanulok, azt használom fel amit a kommentekből meg vidikből megtudtam.

FIDESZ

Érv: Már megszoktuk a fideszt, már a komfortzónánk.

Ellenérv: Látszik Orbán úron hogy hülyének néz minköt.

TISZA

Érv: Péter okosabb és jobb ember mint Orbán

Ellenérv: Poloska

tegnap 14:32
 18/20 A kérdező kommentje:

Most indítok egy Tiszapárti érvelést, mutatom.

TISZA

Érv: Lehetőség a politikában való aktív részvételre, az emberek értékesebbé válnak.

Ellenérv: Veszekedett a feleségével.

FIDESZ

Érv: Orbán egy géniusz

Ellenérv: A unió legszegényebb országa vagyunk.

tegnap 14:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a játékot még mindig. :D
tegnap 16:15
 20/20 A kérdező kommentje:
Az a lényeg érvelni kell mindkét oldalon és ellenérvelni is, de te döntöd el hogy melyik oldal nézőpontjából érvelsz. Ideális esetben erre reakcióként egy ellenoldali érvelés lenne. Meg van az elemzés, de ez tetszőleges.
tegnap 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!