A tiszások tényleg szörnyetegek?
Figyelt kérdés
azt mondta az egyik fideszes ismerősöm hogy a tiszásoknak valami baj van a fejével és pszichópaták meg ilyenek, hitelt adtok a szavának? mit gondoltok?dec. 23. 23:20
2/20 anonim válasza:
Igen, én pl sorozatgyilkos vagyok és csecsemőket vacsorázom minden nap.
3/20 anonim válasza:
Ezt mindenki tudja! Gyerekeket fognal áldozni ha győznek, és Peti bevezeti az első éjszaka jogát (magának). Megugrik a népszaporulat és a töblet mehet áldozásra :)
Viccet félretéve, nincs jobb dolgotok a "tudjuk hol" minthogy a karácsony előtti napokban is erőltessétek ezeket a baromságokat? Ha lenne egy csöpnyi eszetek akkor hagynátok a Petiéket csomagot hurcolászni a gyermekothonokba amiről max kettő sajtóorgánum beszámol és egy nap alatt elfelejti a nép minthogy államtitkári szinten akadályozzátok és erről a szégynenről zeng a sajtó. Ne zavarjon benneteket hogy már Kéri bácsi pólója is kezd citromsárga lenni? Kifakult a narancs.
6/20 anonim válasza:
Látod kérdező, nem kellett volna gyógyszerre inni, akkor nem nézted volna a jézuskát és az angyalkákat szörnynek!
7/20 anonim válasza:
Nem hiszem, én eddig a fideszre szavaztam, mert nem volt más alternatíva. Tisza Gyurcsány mentes, adok nekik bizalmat, próbáljuk meg. Nem veszítünk semmit.
9/20 anonim válasza:
"Nem veszítünk semmit."
ti messiás nélküliek esetleg
10/20 anonim válasza:
Igen, az anyám pedig egy malomtuldjdonos kulák szeretője volt. De psszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!