Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balog Zoltán a református...

Balog Zoltán a református egyház fideszes főmuftija egy gátlástalan pszichopata szörnyeteg?

Figyelt kérdés
Mikor a fidesz által erősen befolyásolt bíróság is elítélte K. Endrét ő még mindig az ártatlanságát próbálja bizonygatni.
jún. 13. 10:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Á dehogy! Csak pedofil.
jún. 13. 10:39
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
balog egy pedofil mentegető. Szégyelje magát és tünjön el az egyházból is mert csak kompromitálja az egyházát szégyen ránézve is amit tett és az egész fideszre nézve is.
jún. 13. 10:42
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Igen, esélyes, hogy pszichopata.
jún. 13. 10:47
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelmű , csak rá kell nézni.
jún. 13. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Undorító egy féreg, az biztos. A sátán már minden egyházban eluralkodott.
jún. 13. 10:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
És még mindig nem hajlandó lemondani minden posztjáról. Bezzeg szerencsétlen Varga azonnal lemondott, pedig kábé semmi köze nem volt ehhez az ügyhöz, ő csak aláírta, amit a köztársasági elnök előtte már jóváhagyott. Balogh nélkül meg Nováknak se jutott volna eszébe kegyelmet adni egy ilyen embernek. És Balogh még mindig a helyén.
jún. 13. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek volt lehetősége együtt dolgozni ezzel, azok azt mondták, hogy, ha valaki, na ő tényleg egy nárcisztikus, egoista, barom.

2 nő viszi el a balhét és megy a sűlyesztőbe úgy, hogy van pofája azt mondani, hogy kötelessége dolgozni.

jún. 13. 10:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a reformátusokban csalódtam. Kb ebben az egyházban nőttem fel, tudtam, hogy mekkora a képmutatások és mutyik folynak, de azt azért nem hittem, hogy kiállnak egy pedofilmentegető mellett...
jún. 13. 10:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam a riportot vele, hát meredek. Az a gyanúm, hogy azért biztos védence ártatlanságában, mert ő tudja, hogy nem tehetett mást, megzsarolta a nagypolitika. (Esetleg pont ő?)
jún. 13. 11:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
pedo fidesz
jún. 13. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!