Balog Zoltán a református egyház fideszes főmuftija egy gátlástalan pszichopata szörnyeteg?
Figyelt kérdés
Mikor a fidesz által erősen befolyásolt bíróság is elítélte K. Endrét ő még mindig az ártatlanságát próbálja bizonygatni.jún. 13. 10:37
11/15 anonim válasza:
Egy másik egyházi személy mondta nekünk négyszemközt már vagy jó 10 éve, hogy Balog teljesen a "spirituális" befolyása alatt tartja Viktort és amúgy a fidesz református politikusait (akik amúgy többségben vannak).
Amolyan Raszputyin 2. Nem tudom, hogy pszichopata-e, de profi manipulátor.
12/15 anonim válasza:
Az a dolga, hogy gyengítse a fideszt, kamikaze politikus, belülről rohasztja. Minél tovább ott van, az ellenzéknek jó, fidesznek árt.
13/15 anonim válasza:
Ismerek olyan falut, ahol a református pap tízmilliókat sikkasztott, aztán felakasztotta magát… Micsoda példás vallástudat!
14/15 anonim válasza:
Én olyan református papot ismerek, aki neonáci volt, és szónokolt fiatalok előtt, hogy a zs-ket meg a c-ket ki kéne irtani, és az a baja a világnak, hogy Hitler papát nem hagyták tevékenykedni.
15/15 anonim válasza:
Én olyan református lelkészt ismerek, aki felajánlotta a lelkészi tiszteletdíját a bicskei áldozatoknak.
Nem kell a romlottságot sem mindenkire ráhúzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!