Lehet itt ilyen politikai érvelőset is játszani? (Fidesz vs Tisza)
Először is a szavazás nem a címbeli kérdésre vonatkozik, hanem a játékhoz tartozik, ez most így alakult. A szavazásban arra lehet szavazni ki áll nyerésre szerintetek. A kérdező vagy a "más" játékos, és ki lehet fejteni írásban miért.
2 párt csap össze egymással érvelési alapon, tehát nem személyeskedünk, kihagyjuk a magánéleteket. Én képviselem a Tiszát ami helyzeti előnyt jelent viszont én alig értek a politikához így már egálba vagyunk. De lehet olyat is hogy egy Tiszással is játszom és akkor én a Fideszt próbálom védeni. At függ mennyi tiszás és fideszes jön, ha mondjuk 7 tiszás és 3 fideszes van csak, akkor 2 tiszás át kell álljon fideszeseknek segíteni. Én kezdek két érvvel, vele és ellene. Mutatom.
Tisza
érv: le tudja váltani a kormányt
ellenérv: nincs csapata
Fidesz
érv: csak a fidesz
ellenérv: Akkor is lop mikor hazudik.
Érdekes lenne egy ilyen, viszont amiket te érvnek, meg ellenérvnek írsz az 1-es hozzászólásodban, azok valójában nem érvek, hanem tények vagy szimpla kijelentések. Kivéve a tiszás ellenérvet, mert az tényleg érv.
Az emberek vitakultúrája eleve a 0-hoz konvergál és ha már a kezdés ennyire labilis, akkor tartok tőle, hogy a játék nagyon hamar sárdobálásba fog ez átmenni.
Ennek akkor lenne bármi értelme, ha előremutató vita lenne. Ahhoz viszont arra lenne szükség, hogy maguk az érvek ütközzenek egymással és kiderüljön, melyik az erősebb.
Vizsgáljuk meg, a gyakorlati életben mik a Fidesz érvei? 1 zsák krumpli, adóvisszatérítés, nyuggerutalvány, sorosbrüsszel, gyurcsányi, háborúpárti, ne hagyjuk...az alkotmány ünnepén olcsó sör és perec, no meg az elmaradhatatlan látványos tüzijáték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!