Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet itt ilyen politikai...

Lehet itt ilyen politikai érvelőset is játszani? (Fidesz vs Tisza)

Figyelt kérdés

Először is a szavazás nem a címbeli kérdésre vonatkozik, hanem a játékhoz tartozik, ez most így alakult. A szavazásban arra lehet szavazni ki áll nyerésre szerintetek. A kérdező vagy a "más" játékos, és ki lehet fejteni írásban miért.

2 párt csap össze egymással érvelési alapon, tehát nem személyeskedünk, kihagyjuk a magánéleteket. Én képviselem a Tiszát ami helyzeti előnyt jelent viszont én alig értek a politikához így már egálba vagyunk. De lehet olyat is hogy egy Tiszással is játszom és akkor én a Fideszt próbálom védeni. At függ mennyi tiszás és fideszes jön, ha mondjuk 7 tiszás és 3 fideszes van csak, akkor 2 tiszás át kell álljon fideszeseknek segíteni. Én kezdek két érvvel, vele és ellene. Mutatom.

ma 03:42
A kérdező szavazást indított:
Szerintem most a kérdező áll nyerésre
Szerintem most más játékos/ok áll/nak nyerésre esetleg kifejtem miért
Most ebben nem játszom mert ez változó lehet mikor ki áll nyerésre, nem érek rá mindig elolvasni mindent és csúnya is vagyok
2 szavazat
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Tisza

érv: le tudja váltani a kormányt

ellenérv: nincs csapata

Fidesz

érv: csak a fidesz

ellenérv: Akkor is lop mikor hazudik.

ma 03:45
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a hülyeséget egyedül találtad ki?
ma 03:49
 3/20 anonim ***** válasza:
35%
Nem erre a játékra van kitalálva az oldal.
ma 03:50
 4/20 anonim ***** válasza:
17%
Hát (sajnos) nem
ma 03:55
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes lenne egy ilyen, viszont amiket te érvnek, meg ellenérvnek írsz az 1-es hozzászólásodban, azok valójában nem érvek, hanem tények vagy szimpla kijelentések. Kivéve a tiszás ellenérvet, mert az tényleg érv.

Az emberek vitakultúrája eleve a 0-hoz konvergál és ha már a kezdés ennyire labilis, akkor tartok tőle, hogy a játék nagyon hamar sárdobálásba fog ez átmenni.

ma 06:12
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Te biztosan nem állsz nyerésre...
ma 06:16
 7/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm a lepontozást. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fideszes és ellenzéki válaszolónak! 4-es voltam.
ma 06:53
 8/20 anonim ***** válasza:
55%

Ennek akkor lenne bármi értelme, ha előremutató vita lenne. Ahhoz viszont arra lenne szükség, hogy maguk az érvek ütközzenek egymással és kiderüljön, melyik az erősebb.

Vizsgáljuk meg, a gyakorlati életben mik a Fidesz érvei? 1 zsák krumpli, adóvisszatérítés, nyuggerutalvány, sorosbrüsszel, gyurcsányi, háborúpárti, ne hagyjuk...az alkotmány ünnepén olcsó sör és perec, no meg az elmaradhatatlan látványos tüzijáték...

ma 06:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Sem a Fidesz, sem a Tisza mellett nincsenek érvek, így nem sok értelme lenne ilyen játéknak.
ma 07:24
 10/20 anonim ***** válasza:
3:45 kor írtad ki? Nem tudsz aludni? Macskagyökér, citromfű tea.. esetleg frontin.
ma 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!