Ki hallotta hogy Gulyás Gergely megsemmisítő kommentet hagyott Magyar Péter Facebook oldalán közzé tett Gulyás Gergely esküvőjéve kapcsolatos posztja alá?
Megsemmisítő kommentet hagyott Magyar Péter posztja alatt Gulyás Gergely
A Tisza Párt elnöke hiába próbált viccelődni, nem igazán jött be.
Magyar Péter egy meglehetősen provokatív posztban reagált Gulyás Gergely mai döntésére, miszerint pert indít a 444 ellen.
„Szívből gratulálok Gulyás Gergelynek az esküvőjéhez és sok boldogságot és csodálatos mézesheteket kívánok! Szomorúan hallom, hogy Gergő zokon vette, hogy egy sajtótermék lehozott néhány fotót a lagziról távozó, közpénzen élő illusztris vendégekről.
Azt pedig viccesnek tartom, hogy a magánélet védelmére hivatkozva emiatt pert indít”
– írta a Tisza Párt elnöke a Facebook-oldalán.
Gulyás Gergely reagált Magyar Péter bejegyzésére
„Nem vitatkozom a magánélet védelméről azzal, aki a feleségével folytatott magánbeszélgetését rögzíti és az ügyészségre viszi.
Ez ugyanolyan reménytelen, mintha a náci házmesternek vagy a kommunista besúgónak magyaráznám”
– írta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
"Mondjuk valószínűleg én vagyok alulképzett, de nem értem, mit akart mondani a kommunista besúgóval meg a náci házmesterrel."
Szerintem felcserélte a jelzőt. Kommunista házmesterre gondolt és náci besúgóra.
Elképesztő. Mármint hogy a Fidesz ennyi ideig kibírta, hogy ne nyúljon a nácikártyához.
És nem semmisített meg semmit. A fideszes média meg egészségügyi adatokat szivárogtatott, szóval egy szót ne szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!