Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki hallotta hogy Gulyás...

Ki hallotta hogy Gulyás Gergely megsemmisítő kommentet hagyott Magyar Péter Facebook oldalán közzé tett Gulyás Gergely esküvőjéve kapcsolatos posztja alá?

Figyelt kérdés

Megsemmisítő kommentet hagyott Magyar Péter posztja alatt Gulyás Gergely

A Tisza Párt elnöke hiába próbált viccelődni, nem igazán jött be.

Magyar Péter egy meglehetősen provokatív posztban reagált Gulyás Gergely mai döntésére, miszerint pert indít a 444 ellen.

„Szívből gratulálok Gulyás Gergelynek az esküvőjéhez és sok boldogságot és csodálatos mézesheteket kívánok! Szomorúan hallom, hogy Gergő zokon vette, hogy egy sajtótermék lehozott néhány fotót a lagziról távozó, közpénzen élő illusztris vendégekről.

Azt pedig viccesnek tartom, hogy a magánélet védelmére hivatkozva emiatt pert indít”

– írta a Tisza Párt elnöke a Facebook-oldalán.

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter bejegyzésére

„Nem vitatkozom a magánélet védelméről azzal, aki a feleségével folytatott magánbeszélgetését rögzíti és az ügyészségre viszi.

Ez ugyanolyan reménytelen, mintha a náci házmesternek vagy a kommunista besúgónak magyaráznám”

– írta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

ma 01:33
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ma 01:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Magyar Péter megint alul maradt egy olyan emberrel szemben aki a magyar családokért dolgozik!
ma 01:34
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Ja hogy ez volt a megsemmisítő komment szerinted és a mandiner szerint.

Most nevetni kell vagy felháborodni ?

Tessék nekem iránymutatást adni ugyanis nem vagyok elég képzett ideológiailag. Olyan vagyok mint Pelikán elvtárs.

ma 01:37
 4/17 anonim ***** válasza:
11%

a szőröstalpasoknak ez lazán belefér

nem képesek felfogni, mekkora lyukra futott "a péééter"

ma 01:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mekkorát ?
ma 01:41
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Azt hogy Gulyás Gergely egy álszent f@sz, mint az összes többi fideszes.

„Nem vitatkozom a magánélet védelméről azzal, aki a feleségével folytatott magánbeszélgetését rögzíti és az ügyészségre viszi."

De attól nagy kuss van hogy egész pontosan mi is hangzott el azon a felvételen, mi?

És a per a 444 ellen meg egész egyszerűen nevetséges. Például Cseh Katalin is perelhetné akkor az origot a lejáratásuk miatt, ugyanúgy esküvőröl volt szó ráadásul:

[link]

Vagy nekünk szabad mert mi vagyunk a fidesz, másnak nem?

ma 01:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez mondjuk legalább most tényleg frappáns ripost volt. Megsemmisítőtől azért elég távol áll, hiszen MP nem semmisült meg, de szerintem frappánsra sikerült.

Mondjuk valószínűleg én vagyok alulképzett, de nem értem, mit akart mondani a kommunista besúgóval meg a náci házmesterrel.

ma 01:49
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Tátott szájjal sétált be gujigeri a fszerdőbe, olyan oltást kapott, de gondolom a propagandátok ézt nem írta meg
 9/17 anonim ***** válasza:
4%

"De attól nagy kuss van hogy egész pontosan mi is hangzott el azon a felvételen, mi?"

Semmi terhelő, az ég világon. A valósággal össze nem egyeztethető minden állítás, tudod olyan amit a konyhában szokott mondani egyik házastárs a másiknak. Az ügyészség ráadáasul résztletesen cáfolta, hogy bármilyen dokumentumot is utólag lehetne módosítani.

10/17 anonim ***** válasza:

Hoppá! Gergely pontosan fogalmazott! A 🐑 szerint lehallgatta😂

Egyenként a lényeget lehagytad, Magyar Péter sérelmét. Azt is idézd, mert anélkül foghíjas.

ma 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!