Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért hiszik...

Az emberek miért hiszik jobboldaliságnak a melegellenességet?

Figyelt kérdés
Azonfelül, a melegellenes pártok miért jobboldaliak?

dec. 23. 22:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Sokan latens melegek. Lasd Gulyas Gergely. Viccbol elvett egy not, de gondolom utana melytorkozott egyet.
dec. 23. 22:50
 2/16 anonim ***** válasza:
26%

1.

Te igazi meleg vagy?

dec. 23. 22:52
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem én sem, számomra a társadalmilag jobboldali konzervatélív az a monomgám párkapcsolatban élő.

Független a szexuális orientációtól.

Melegek között is lehetnek konzervatívak.

Az, hogy meleg valaki nem automatikusan liberális.

Sajnos sok az egybites ember, ők ezt nem értik.

Sok magát konzervatívnak mondó ember meg prostizni is jár.

Nem igazán hitelesek.

Az ilyen emberek olyanok, mint a gyerekek, nem nőttek fel mentálisan, álomvilágban élnek, ragaszkodnak dolgokhoz, amik nem is valósak.

Számomra pl nagyon gyerekes, ha valaki bzizik, vagy viccet csinál ebből.

Vagy sikertelen és ettől érzi többnek magát vagy egy szociopata, aki szereti ha mások szenvednek azok az emberek, akik felnőtt korukra homofóbok.

dec. 23. 23:00
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Mert kicsit hasonlít a fasizmusra. Nem gondolod? Felsőbbrendűség, a másik dehumanizálása, bűnbaknak beállítás….
dec. 23. 23:10
 5/16 anonim ***** válasza:
14%

már nem a jobboldaliakat, nem a konzervatívokat, hanem a jóérzésű embereket provokálja az LMTBQ lobbi

ezen nincs mit szépíteni

dec. 23. 23:17
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Mert buták.
dec. 23. 23:40
 7/16 anonim ***** válasza:
2) Igen, meleg vagyok. Ezért is mondom biztosra, hogy Gulyás meleg. Ezt mi látjuk, érezzük.
dec. 24. 01:18
 8/16 anonim ***** válasza:
17%

8.

Akkor magadból indulsz ki és már mindenkibe belelátod a meleget.én úgy látom Gulyásba is, a heterókba meg mindenkibe. neked ez a bajod

dec. 24. 01:21
 9/16 anonim ***** válasza:

"Nem értem én sem, számomra a társadalmilag jobboldali konzervatélív az a monomgám párkapcsolatban élő."

A jobboldaliság nem a párkapcsolati állapotot jelenti.Világnézet.

Ragaszkodás a saját nemzeti kultúrához, védeni azt, ápolni.Támogatni a családokat, gyermekvállalást.

"Független a szexuális orientációtól.

Melegek között is lehetnek konzervatívak."

Nem lehetnek.Az LMBTQ mozgalom alapvetően egy szélsőbaloldali szekta.

Legjobb lenne, ha nem engedélyezném közterületeken a felvonulásaikat.Persze, zárt körű rendezvényként, privát helyszínen mehet felőlem,de nem közterületre való.

"Az, hogy meleg valaki nem automatikusan liberális."

Az esetek 90 százalékában liberális.

A bevándorlóbarát, liberális pártokra szavaznak.Én ezért is ítélem el őket főleg, nem azért, mert kakis a kukacuk.

dec. 24. 09:55
 10/16 anonim ***** válasza:
9) nagyon el vagy tajolva. Szerinted aki meleg az egy szelsobaloldali? Ekkora idiotat istenem. Szerintem meg aki jobbolai fideszes az egy agyhalott.
dec. 24. 15:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!