Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért hiszik...

Az emberek miért hiszik jobboldaliságnak a melegellenességet?

Figyelt kérdés
Azonfelül, a melegellenes pártok miért jobboldaliak?

tegnap 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Sokan latens melegek. Lasd Gulyas Gergely. Viccbol elvett egy not, de gondolom utana melytorkozott egyet.
tegnap 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

1.

Te igazi meleg vagy?

tegnap 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem én sem, számomra a társadalmilag jobboldali konzervatélív az a monomgám párkapcsolatban élő.

Független a szexuális orientációtól.

Melegek között is lehetnek konzervatívak.

Az, hogy meleg valaki nem automatikusan liberális.

Sajnos sok az egybites ember, ők ezt nem értik.

Sok magát konzervatívnak mondó ember meg prostizni is jár.

Nem igazán hitelesek.

Az ilyen emberek olyanok, mint a gyerekek, nem nőttek fel mentálisan, álomvilágban élnek, ragaszkodnak dolgokhoz, amik nem is valósak.

Számomra pl nagyon gyerekes, ha valaki bzizik, vagy viccet csinál ebből.

Vagy sikertelen és ettől érzi többnek magát vagy egy szociopata, aki szereti ha mások szenvednek azok az emberek, akik felnőtt korukra homofóbok.

tegnap 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Mert kicsit hasonlít a fasizmusra. Nem gondolod? Felsőbbrendűség, a másik dehumanizálása, bűnbaknak beállítás….
tegnap 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
20%

már nem a jobboldaliakat, nem a konzervatívokat, hanem a jóérzésű embereket provokálja az LMTBQ lobbi

ezen nincs mit szépíteni

tegnap 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
Mert buták.
tegnap 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
12%

első hullámos melegmozgalom : az államnak nincs joga beleszólnia, hogy miként élünk

második hullámos melegmozgalom : a magáncégeknek nincs joga diszkriminációra

harmadik hullámos melegmozgalom : a magánembereknek nincs joguk beleszólni, hogy mit teszünk a gyerekeikkel

ma 00:34
 8/9 anonim ***** válasza:
2) Igen, meleg vagyok. Ezért is mondom biztosra, hogy Gulyás meleg. Ezt mi látjuk, érezzük.
ma 01:18
 9/9 anonim ***** válasza:
16%

8.

Akkor magadból indulsz ki és már mindenkibe belelátod a meleget.én úgy látom Gulyásba is, a heterókba meg mindenkibe. neked ez a bajod

ma 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!