Az emberek miért hiszik jobboldaliságnak a melegellenességet?
Nem értem én sem, számomra a társadalmilag jobboldali konzervatélív az a monomgám párkapcsolatban élő.
Független a szexuális orientációtól.
Melegek között is lehetnek konzervatívak.
Az, hogy meleg valaki nem automatikusan liberális.
Sajnos sok az egybites ember, ők ezt nem értik.
Sok magát konzervatívnak mondó ember meg prostizni is jár.
Nem igazán hitelesek.
Az ilyen emberek olyanok, mint a gyerekek, nem nőttek fel mentálisan, álomvilágban élnek, ragaszkodnak dolgokhoz, amik nem is valósak.
Számomra pl nagyon gyerekes, ha valaki bzizik, vagy viccet csinál ebből.
Vagy sikertelen és ettől érzi többnek magát vagy egy szociopata, aki szereti ha mások szenvednek azok az emberek, akik felnőtt korukra homofóbok.
már nem a jobboldaliakat, nem a konzervatívokat, hanem a jóérzésű embereket provokálja az LMTBQ lobbi
ezen nincs mit szépíteni
első hullámos melegmozgalom : az államnak nincs joga beleszólnia, hogy miként élünk
második hullámos melegmozgalom : a magáncégeknek nincs joga diszkriminációra
harmadik hullámos melegmozgalom : a magánembereknek nincs joguk beleszólni, hogy mit teszünk a gyerekeikkel
8.
Akkor magadból indulsz ki és már mindenkibe belelátod a meleget.én úgy látom Gulyásba is, a heterókba meg mindenkibe. neked ez a bajod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!