Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a magyarok 98%-a 800ezer Ft alatti fizetést keres?

Figyelt kérdés
Forrás: [link]

dec. 23. 16:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ország 80%-ában a minimálbért is nehéz megkeresni, mert van egy kiskapu amit nagyon kijátszanak, hogy a minimál az valójában nem az a minimál mint máshol.
dec. 23. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, valahogy a magyarországi ingatlanárak nekem nem arról árulkodnak, hogy a lakosság 2%-a keresne ennyi pénzt. Egy összeomlás/bontás szélén álló, ócska, dohos panel is 50 millió. Egy érdemi ingatlan, amibe valóban lehetne családot tervezni, azt inkább el sem mondom már mennyi.

Ahhoz hogy annak az önerejét összegyűjtsd, akár csak 10%-ot, ahhoz is hatalmas tőke kell, és hitelt sem adnak alacsony bérekre. Tehát ebből az következik, hogy kb. ennyi az átlagfizetés.

dec. 23. 19:27
 13/15 anonim ***** válasza:
7es, végre valaki bizonyítja is.
dec. 23. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Én csak nettó 3000-et keresek. Euróban.
dec. 23. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk euróban az tényleg nem sok.
dec. 25. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!