Románia is elhúzott mellettünk? Megalázóan alacsonyak a bérek Magyarországon! BOTRÁNY!
Erre szavaztatok...
Tetszett volna másra szavazni...
És amugy nem ijesztgetésből... de a java csak most jön majd a szaráradatból!
Ha 26 után is Orbánisztánt választjátok akkor még van tovább lefelé út...
5-ös!
Ha mást választunk, akkor jobb lesz? Ha igen, kb mennyi idő múlva?
Mindenképp jobb lesz, mert nem sülyedünk tovább a szarba, és lassan elindulhatunk megint "felfelé"
8-as!
Ezért gondolom, hogy kár a politikától várni a megoldást, évek óta istenként tekint a hétköznapi emberek egyre nagyobb része a politikusokra. Mindenki a saját oldalán. Orbánra is, Gyurcsányra is, most Magyar Péterre is. Valójában egyre rosszabb a helyzet, attól függetlenül, hogy ki kormányoz. Ha '26-ban más lesz, akkor azt mondod megáll a hanyatlás, ezen a szinten fogunk vegetálni egy ideig. (ami egyébként nekem pl nem rossz, ha alá lehetne írni, hogy életem végéig így élek, én örülnék) Mire elvileg elkezdődne a fejlődés, a világpolitika annyit változik, hogy megint csak romlani fog a helyzet, mert akkor már más irányba kellene haladni. De az egész világ helyzete rosszabb, Magyarországnak is állandó helye van a ranglistán.
Akár a világháborúkat nézzük, ha győztes, ha vesztes hatalmak oldalán álltunk, Magyarország mindig rosszul járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!