Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik lenne a jobb: (A) a...

D-Mano kérdése:

Melyik lenne a jobb: (A) a Tisza leváltja a Fideszt, de folytatja a Fidesz kormányzását/rendszerét; (B) marad a Fidesz kormányon, de megvalósítja a Tisza ígéreteit, programját?

Figyelt kérdés

dec. 23. 07:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10-es,

akkor az (A) opciót választottad?

dec. 23. 09:03
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Fidesz maradjon, no meg a politikai irány is.
dec. 23. 09:13
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Valamilyen nyakatekert indokokkal megindokoltad, hogy az egyetlen normális válasz ne lehessen választható opció, úgyhogy a válaszom: nem, nem az A

opciót választottam.

dec. 23. 09:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A második opciót nyugodtan ki lehet zárni. Ha marad a Fidesz, akkor folytatódik az ország szisztematikus kirablása és az Orosz érdekek kiszolgálása.
dec. 23. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:
44%
"Hiába pontoztok le" - 3 kupac sz@r között nehéz különbséget tenni: melyik a büdösebb.
dec. 23. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

*

ráadásul soha nem hagytam magam "terelni" hiába próbál a kérdező olyan választ kicsikarni az emberből amit hallani szeretne nem vagyok hajlandó

3 olyan dolog közül választani amelyiket egyiket se akarom

dec. 23. 12:15
 17/19 anonim ***** válasza:
24%
Csak a Mi Hazánk! 💚🤍
dec. 26. 02:31
 18/19 anonim ***** válasza:
72%

Mindenképp a Tiszára szavaznék!

Magyar Péternek van annyi esze, hogy nem folytatja az orbáni zsákutcát akkor, amikor egy nemzet tőle várja a szabadulását!

Volt lehetősége éppen elég Gyurcsánynak, Vonának, Toroczkainak, Schiffernek, Ungárnak, Kunhalminak stb. stb. de kevesek voltak mint sz@rban a vitamin!!!

Ha ezek nem tudták, nem akarták Orbánt eltakarítani, akkor olyat kell helyzetbe hozni, aki képes rá. Mi ebben a bonyolult?

dec. 26. 03:04
 19/19 A kérdező kommentje:

18,

a kérdés hipotetikus felvetése, hogy Magyar Péter kormányra kerülve folytatná a Fidesz irányvonalát.

Egy kommentemben pedig leírtam a kérdés/ a hipotetikus felvetés célját is.

Tehát ne beszélj mellé, maradjunk meg a hipotetikus felvetések keretei közt.

dec. 26. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!