Melyik lenne a jobb: (A) a Tisza leváltja a Fideszt, de folytatja a Fidesz kormányzását/rendszerét; (B) marad a Fidesz kormányon, de megvalósítja a Tisza ígéreteit, programját?
10-es,
akkor az (A) opciót választottad?
Valamilyen nyakatekert indokokkal megindokoltad, hogy az egyetlen normális válasz ne lehessen választható opció, úgyhogy a válaszom: nem, nem az A
opciót választottam.
*
ráadásul soha nem hagytam magam "terelni" hiába próbál a kérdező olyan választ kicsikarni az emberből amit hallani szeretne nem vagyok hajlandó
3 olyan dolog közül választani amelyiket egyiket se akarom
Mindenképp a Tiszára szavaznék!
Magyar Péternek van annyi esze, hogy nem folytatja az orbáni zsákutcát akkor, amikor egy nemzet tőle várja a szabadulását!
Volt lehetősége éppen elég Gyurcsánynak, Vonának, Toroczkainak, Schiffernek, Ungárnak, Kunhalminak stb. stb. de kevesek voltak mint sz@rban a vitamin!!!
Ha ezek nem tudták, nem akarták Orbánt eltakarítani, akkor olyat kell helyzetbe hozni, aki képes rá. Mi ebben a bonyolult?
18,
a kérdés hipotetikus felvetése, hogy Magyar Péter kormányra kerülve folytatná a Fidesz irányvonalát.
Egy kommentemben pedig leírtam a kérdés/ a hipotetikus felvetés célját is.
Tehát ne beszélj mellé, maradjunk meg a hipotetikus felvetések keretei közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!