Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2025 a magyarok éve lesz?

2025 a magyarok éve lesz?

Figyelt kérdés

2025-ben hatalmas gazdasági növekedés lesz! Orbán Viktor miniszterelnök szerint soha nem látott jólét következik! Még európa romokban a csőd szélén van addig mi kanyarban előzünk, mindenkit lehagyunk, és itt még muszlimok sincsennek!

Így kijelenthető, hogy európában ma Magyarországon a legjobb élni! Hála a 15 évnyi nemzeti kormányzásnak, amit Brüsszel gőzerővel szét akar verni, hisz túlságosan is sikeres, és veszélyes a brüsszeli elitre az, hogy patrióta hazafiak ilyen országot tudnak építeni!

ma 15:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Ne zavarja Orbán Viktort, hogy mi ennek a "romokban és csőd szélén lévő" német gazdaságnak vagyunk az abszolút függvényei. A mi gazdaságunk az övékhez van láncolva.

A keleti nyitás csak annyit tett ki a gyakorlatban, hogy hitelt ázsiai diktátoroktól veszünk, titkosított feltételekkel, uzsora kamatra. Nem pedig az átláthatóbb, korrektebb IMF-től.

Szóval a kérdésedre a válasz: 100% hogy nem lesz 2025 a magyarok éve, még rosszabbak a kilátások mint 2024-re, mert a béke elmarad, de a védővámok jönnek, a mezőgazdasági és ipari termelés is zuhan ahogy a beruházások volumene is.

ma 15:26
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Orbán Viktor szerint igen és én hiszek neki
ma 15:34
 3/14 A kérdező kommentje:

A németországban élő rokonaim pl. nagyon sokat panaszkodnak, hogy ott mennyire elszálltak az árak, tele van migránssal stb.

Csodálkoztak is, hogy Magyarország milyen iszonyat sokat fejlődött, és mennyire jó itt az életszínvonal és a közszolgáltatások!

Én is mióta Fidesz van sokkal jobban élek, az európai gigaválságot sem érzem! Szerintem itt a legjobb élni!

ma 15:37
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Viktorta dimenziója szerint igen. De nézzük meg az eddigi ígéreteit-vízióit.
ma 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Kedves Kérdező, erről a vízióról és a megvalósulásáról majd az emberek a 2026-os választáskor fognak véleményt mondani. Én úgy gondolom, 0rbán és hívei túlzott optimizmussal vázolták fel a jövőévi történéseket.
ma 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem is tudom.

Sok helyről azt hallom, hogy a munkakeresők csak hónapok után kapnak munkát.

Már kamionos hiány sincs.

A cégek meg fél éves haladékokat kérnek az adóbefizetésre.

ma 15:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Na jó beszállok én is a humorizálásba:

Már a mostani karácsonyi vásárok hangulata és tömege is előre vetíti hogy szép jövő év vár ránk, hiszen mindenki 2 pofára zabálja az 5000 Ft-os lángost és az 1000 Ft-os forraltbort.

Van itt lóvé kérem...

ma 15:44
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
A kérdező csávó nagy Humor Herold. Volt itt régebben egy válaszoló, aki állandóan beirkálta, hogy: "tele vannak a boltok, tele vannak a szállodák, mindenki vásárol, hol itt a szegénység?" Na kb. a kérdező is ez a kategória.
ma 15:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Pontosan, az én dohányboltjaim is tele vannak. Nyugaton pedig a rokonok elmondása szerint a számlákat is alig bírják fizetni.
ma 16:01
 10/14 anonim ***** válasza:
16%
Igen. 25-ben bedől az Euró. A németek és a franciák után a többi EU tagország is bevezeti hivatalos fizetőeszközként a Forintot és Svájc mintájára bankországgá válunk, ahol egész Európa a vagyonát fogja tárolni. Ebből hiteleket folyósítunk melynek kamataiból busás gazdagságban élünk. Hazánk elsőként fogja bevezetni az alanyi jogon járó állampolgári alapjövedelmet, melyet fejenként havi kettő millió forintban állapítanak meg.
ma 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!