Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Remélem más is egyetért...

Remélem más is egyetért Toroczkai Lászlóval ugye?

Figyelt kérdés

www.tiktok.com/@fonyi__/video/7440865438839360790?cid=NzQ0MjMwNjM4MDM0Nzc4NjAwNg

Szerintem mindenben maximálisan igaza van igy kéne legyen a gyilkosok főleg a kegyetlenek soha az életbe ne kerüljenek ki a börtönből ott rohadjanak meg.

Mert az életben mindent meg lehet bocsájtani de egyedül a gyilkosságot nem aki ilyet megtesz kivéve az önvédelmet abból soha nem lesz jó ember hiába hiszik azt hogy ül pár évet és szabadul és hirtelen jó emberré válik? hát nem.

tegnap 19:02
 1/7 A kérdező kommentje:
tegnap 19:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Itt a link
tegnap 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Senkit se érdekel toroczkai, még akkor se ha igaza van.
tegnap 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát pedig szomorú mert egyetértek vele ha én biró lennék ugyanigy gondolkodnék mint ő aki szándékosan ölt az ha rajtam múlna soha nem engedném ki a cellából se ott halna meg bent zéró személyiség jog semmi követelés semmit nem kapna egyáltalán.
tegnap 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

azt a részt hogy "a bűnözök javára alakítják a törvényt" illetően, ha a mostani magyarország legnagyobb etnikumával szemben jobban fellépnének a hatóságok és a rendvédelem, akkor olyan visítozás lenne az európai parlamentben hogy mekkora rasszista ország vagyunk hogy azon imádkoznának hogy nyíljon meg a föld és nyeljen el minket a tenger.

igaza van, csak erre sajnos nem csőlátással kell tekinteni.

tegnap 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos a női politikusok egy része is bűnöző sajnos nem csak a férfiak szomorú de ha mindet börtönbe zárnánk aki megérdemli kiváncsi lennék a parlamenti tárgyalásra milyen lenne száz emberből a végén maradna 15 jó ember érdekes tárgyalás lenne.
tegnap 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom nem ez a lényeg, de az igaz hogy még a kecskét is megerőszakolta?
tegnap 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!