Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szégyellik legtöbben a...

Miért szégyellik legtöbben a fideszességüket?

Figyelt kérdés

Azt látom hogy a személyes kommunikációban (tehát nem itt egy anonim oldalon) ha a politika szóba kerül valahogy senki nem meri felvállalni hogy ő fideszes.

Pedig elég sokszor kiderül, de valahogy szégyellik, és elhallgatják vagy egyenesen megtagadják. Aztán az emberek többsége valahogy mégis megszavazza őket rendszeresen.

Más pártok támogatói nem szokták így szégyellni a pártjukat.

Mi a fenének szavaznak az emberek egy olyan pártra amit szégyellnek felvállalni?

ma 10:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

8. Most kaptál hasonló választ 5-6 embertől, de nem sikerült értelmezned.

Veledek vitázni olyan, mint galambbal sakkozni. Ne csodálkozz rajta, ha a fidesszel szimpatizáló ismerőseid közül senki nem akar belefolyni egy politikai diskurzusba veled, mert alkalmatlan vagy rá, ezt pillanatok alatt bebizonyítottad, és az ismerőseid is tudják. Majd választoskor szêpen elmennek szavazni, te meg újra értetlenkedsz, hogy mi történt.

ma 13:05
 12/12 anonim ***** válasza:
74%
8 Az érvek ütköztetése, hogy szőröstalpú román és k....a leszek, ha fideszes vagyok? Azért kezdtem el nem hangoztatni a politikai nézetemet, mert megelégeltem, hogy teljesen alapnak és normálisnak tekintik a libsik, dk-sok, tiszások, hogy a jobboldaliakat mindennek elhordják. Ez nem politikai vita, ez színt tiszta szidalmazás. Enélkül is elvagyok.
ma 13:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!