Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol tudom megnézni, hogy a...

Hol tudom megnézni, hogy a magyar kormány adott évben mennyit költött nyugdíjra?

Figyelt kérdés
Lényegében ennyi a kérdésem. Próbáltam rákeresni, de valószínűleg nem jó keresőszavakat használtam.

tegnap 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Havi 550ezer M.!
tegnap 18:46
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Hol tudom megnézni? Hiteles, a kormány által is elismert/jóváhagyott/hitelesített adatra vagyok kíváncsi.
tegnap 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

A 2M nyugger x havi 2 kiló átlag x 13.

Egyenlő...

tegnap 19:07
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 Ez még mindig bullshit és nem válasz a kérdésemre. Nem noname gyakoris válaszolótól ideköpött összegekre vagyok kíváncsi, hanem a valós adatokra.
tegnap 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor számolj kocsog.
tegnap 19:17
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Jah, ennyi? :) Feltételezem fideszes vagy és számodra a hitelesség azt jelenti, hogy valaki bemond valami hasraütött összeget és akkor azt el kell hinni. :) Azt látom egyébként, hogy a fidesz-szavazók így működnek, csak azt nem értem, hogy akkor miért érezted megszólítva magad? Miért szóltál hozzá a kérdésemhez? Nem volt egyértelmű a kérdésemből, hogy nem a fideszesek elé szórt moslékra vagyok kíváncsi, hanem valódi, hiteles adatokra?
tegnap 19:38
 7/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
tegnap 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm! Pontosan erre voltam kíváncsi!
ma 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!