Ebben az országban csak a fidesz-barát emberek adományozhatnak?
"bukik a fidesz, már csak ilyen ócska színjátékra telik tőlük"
Gyerekek kárára... Normálisak ezek? Legalább őket se kevernék bele.
Amúgy szerintem nem lenne probléma az ajándékozással, ha Magyar Péter nem közvetítené minden lépését ennek, csak elvinnék, odaadnák és utólag kiposztolja. Talán akkor a Fidesz is enyhébb lenne ezzel kapcsoaltban, hiszen tény, hogy MP is politikai célokra használja fel ezt, hiába nemes a gesztus vagy sem. Én is szoktam adományozni, meg hajléktalanoknak is venni ételt és mégsem posztolom tele a közösségi médiát vele.
De minden esetre itt a Fidesz a legszánalmasabb a történetben.
A NER emberei úgy adományoznak hogy előtte ellopják tőled.
Tehát tuladonképpen te adományozol nem Mészáros Lőrinc.
Ha és amennyiben valóban a rászoruló gyerekek a cél, akkor szerényen megjelenik az akármelyik gyermekotthon előtt egy nagy halom ajándékkal, bemutatkozik, felfedi a jövetele okát, és főleg ha nem akarna minden áron bemenni, fotózni és szerepelni a saját posztjai számára, akkor kizárt hogy legalább az ajándéknak szánt eszközöket, édességeket stb ne vennék át tőle, és még meg is köszönnék.
De akkor odalenne a "só" ami az egész adományozás lényege, és ezt így bárki megteheti, ám ő mindig és mindenből durranást óhajt csinálni.
Alapvető bölcsesség, hogy síppal dobbal nádi hegedűvel elriasztod a madarat, de akinek nem a madár a lényeg, csak a zajkeltés, annak pontosan nagyon jó ez így !
Az egész ország látja, tudja, hogy Magyar Péter mennyire a szívén viseli a szegény kis otthonlakók sorsát, de még ezt sem engedik neki, ám ő tántoríthatatlanul megy előre, és dolgozik a célért, nem hátrál.
Azért az érdekelne, hogy a még hátralévő 33 intézmény között ott van e Iványi Gábor intézménye is - mert rászoruló gyerekek ott is vannak bőven, ha jó szándékkal visz bármit is, átveszik tőle, és ha nagyon szeretne ( szerintem nem) akkor még talán be is engednék, mert ott aztán nem állja majd útját semmiféle "Államtitkár"
Az a senki földje, a kormány róluk rég levette a kezét, kérdés rajtuk tartotta e valaha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!