Mi van a diákhitel kamatjával? Azt mondta Nagy Óz Márton hogy újra 5% lesz a kamat 8 helyett ha egyszámjegyű lesz az infláció. Ebben is hazudtak?
Figyelt kérdés
#Nagy Óz Márton
dec. 20. 21:11
11/20 anonim válasza:
Kérdező a diákhitel kamata nem fix,nem értjük a problémád.
12/20 A kérdező kommentje:
Fideszes kamugép
dec. 21. 11:07
13/20 anonim válasza:
12!Ezt benézted mert pont hogy utálom a Fideszt:-)Nem is tudom honnan vetted ezt a baromságot..Anno amúgy az MSZP alatt amúgy pont 10-15% is volt a kamata,lévén a jegybanki alapkamat magasabb volt,de akkor sem vettem fel,szóval még mindig nem értem a problémád miért itt nyávogod..Aláírtad?Igen..Változó a kamatozása?Igen? Felnőtt ember vagy vállald a következnényeket..
14/20 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy magamról beszélek? Ki mondta ha volt diakhitelem elköltöttem? Vagy elköltöttem mekire?
Ha nem vagy fideszes akkor csak idők kérdése, mert ezzel az iq val oda illesz.
dec. 21. 18:38
15/20 anonim válasza:
Mensa tag vagyok :-)Rossz embert kostolgatsz :-)Én már akkor ellenzéki voltam amikor te pelusba kakiltál:-)
16/20 A kérdező kommentje:
Dehogy vagy :-)
dec. 21. 20:20
17/20 anonim válasza:
Te aztán tudod,aki sír szaros 3% kamateltérés miatt...
18/20 A kérdező kommentje:
Butus
dec. 21. 21:01
19/20 anonim válasza:
Hogyne sírnánk! Én is felvettem Diákhitel 1-et, ráadásul nem is keveset! 750 ezret! Most meg még feljebb ment a kamata! Hát a k*rva életbe!!
20/20 anonim válasza:
Amikor én felvettem Gyurcsány alatt 12-14% volt.Na az szopás volt.Most a köpcös is felemelte.Jó tanács.Diákmunka és előtörlesztés.Ja és EU-n belül bárhol behajtható,és bérből levonható..Volt ismerősünk aki nem fizetett és kiment Berlinbe,aztan egyszer jött az értesítés s a munkáltatójánál a bére majd 40%-át tiltották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!