Eljutott hozzád a hír, hogy a Tisza online marketingjét egy olyan cég végzi aki anno a Diákhitel központ igazgatójaként jutatott 14 milliót egy tanulmányért MP?
hámea orbán jobbvaót?
az ezermilliárdokat lopott lölölek.
Szerintem a kérdező, azt akarta mondani, hogy térdig érő szélben nem érdemes havat lapátolni.
#5 Mondta hogy feljelentést fog tenni. Őt ne féltsd, rendszeresen tesz feljelentéseket a magyar ügyekben és azokat az EU-nak is rendszeresen jelenti. Pár száz feljelentésen már biztosan túl van, de lehet már az ezren is. Nem Magyart fogja kihagyni, ha gyanús ügyletet talál.
Jól teszi egyébként, a korrupció önmagában baj, bármelyik oldalon is történik.
Mostmár igen.
És hozzád eljutott a hír, hogy míg Magyar Péter a gáton sengít, addig kormányunk tagjai csak most kapnak észbe, hogy mégiscsak kéne nekik is segíteni a gáton?
A kevés, tisztességes és dolgozó magyar politikusok egyike. És itt nem a Tisza politikusairól beszélek.
Az a dúrva, hogy ma ott tart ez az ország, hogy egy parlamenti képviselőnek kell oknyomozói újságirói munkát csinálnia, mert egyetlen egy média sem meri ezt megtenni.
Magáról a törénetről, meg, hát én többek között ezért nem bizom ebben az új csodafickóban. Nem a megafon sárdobálása miatt, hanem azért, mert 20 évig ő is ennek a rendszernek a része volt. Ez nekem még ma is egy "bolsevik" forradalomnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!