Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van a diákhitel kamatjával?...

Mi van a diákhitel kamatjával? Azt mondta Nagy Óz Márton hogy újra 5% lesz a kamat 8 helyett ha egyszámjegyű lesz az infláció. Ebben is hazudtak?

Figyelt kérdés

#Nagy Óz Márton
tegnap 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
9%

Magyar Pétert kellene megkérdezni. Ő lapátolta ki a pénzt onnan és gazdagította magát! Most meg látjuk, hogy milliárdos tüntetéseket szervez a mi pénzünkből, amit ellopott!

Fideszes vagyok, de Gyurcsányra is hamarabb szavaznék! Nektek is inkább ezt ajánlom!

tegnap 21:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Megint sokat ittál
tegnap 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Tandíjra ki az a hülye, aki felveszi a diákhitel 1-et, amikor ott a kettő, az pedig kamatmentes.
tegnap 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hazudtak. Ráadásul a diákhitel pluszt kamatmentesen hírdették meg és arra is bármikor rányomhatnak kamatot.
tegnap 23:16
 5/8 A kérdező kommentje:
3as te ostoba. Szerinted más költsége nincs a diákoknak a tandíjon és lehet nem büfészakon tanul és nem tud heti 30 órát dolgozni mellette? Egy bites vagy
tegnap 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:

"Tandíjra ki az a hülye, aki felveszi a diákhitel 1-et, amikor ott a kettő, az pedig kamatmentes."

Mondjuk AOK-on egy Anatómoia könyv alsó hangon 50k - és ez csak 1 darab. :)

tegnap 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem hazudott.

Az infláció idén is bőven 2 számjegyű volt. Csak papíron hozták ki kisebbnek, statisztikahamisító mutyival. Ezzel elérték, hogy a nyugdíjakat alig kelljen emelni, valamint a minimálbért is csak 1 számjeggyel tolták meg, és ezt próbálják meg sikernek beállítani, holott az infláció 2 számjegyű volt.

Még ez a 8%-os kamat is igen kedvező. Én 15% alatt nem adnék kölcsön a jelenlegi inflációs környezetben senkinek.

tegnap 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!3 diplomát raktam le,ebből 2 mernöki..A BME-n..Államin tanultam,s nem vettem fel.DH-t,mert nem vagyok hülye..Koleszban laktam és képzeld nem volt büdös a munka dolgoztam mellette mert a szüleim nem tudtak támogatni..Nehéz volt?Igen..De megcsináltam,nem hitelbőo zabáltam a mekiben...Ismétlem a BME végeztem az ország legnehezebb egyetemén.
ma 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!