Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 26ban rendszervátlás lesz...

Ha 26ban rendszervátlás lesz azt mi a fiatalabbik generáció, hogy fogjuk ezt megélni?

Figyelt kérdés
tegnap 17:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem vagyok annyira fiatal így 35 évesen, de nyilvánvaló, hogy ha a Tisza csak annyit elér, hogy hazahozza a kohéziós alap eddig meg nem kapott pénzeit, már az is hatalmas siker. Márpedig ezt el fogja érni, ebben biztos vagyok.

Nyilván az eleje nehéz lesz, nagyon sok mindent kell rendbe tenni...

tegnap 17:48
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
#10 Viszont egyetlen másik pártnak sem áll szándékában ilyesmi. Komolyan azt hiszitek, hogy az ezer meg egy NER-es bűncselekményben részt vevő magyar péter majd jól elszámoltat?
tegnap 17:50
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Honnan vetted ezt az "ezer meg egy" bűncselekményt? Egyetlen egy bűncselekménnyel vádolható, azzal, hogy a Diákhitel Központ vezérigazgatójaként túlárazott szerződéseket írt alá. De egyelőre ez is csak egy vád, bizonyítást még nem nyert.

tegnap 17:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Vádalkunak hívják azt a technikát, amikor a vamzer opportunista kis hal mentességért felnyomja nagy halat.

Tudod, mint amikor Szíjjártó apuka mentességért a többiekre vallott, hogy megússza kartellezést.

tegnap 17:58
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
20 éves vagyok, remélem marad a Fidesz. Nekem nagyon jól jön az adómentesség.
tegnap 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:
#13 Aki olyan pozíciókba kerül, mint ő, az benne van a piszkos ügyekben. Te is tudod, én is tudom.
tegnap 18:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez baj, hogy sokan csak odáig látnak, hogy "nekem jól jön az adómentesség". Azt már nem látjátok, hogy rohad az eü, rohadnak az iskolák, rohadnak a cégek mert se EU-s támogatások, se gazdasági fejlődés, és rohad minden, miközben kilopják a szemeteket.

Ezeknek a kedvezményeknek egyébként pont ez a céljuk, hogy a fiatalok elmondhassák, hogy nekik jól jön az adómentesség (ami valójában nem is adómentesség, de ez most lényegtelen). Jól kiszúrja a szemeteket ezzel a Fidesz, de amit a vámon nyertek, azt többszörösen elvesztitek a réven.

Az adómentesség az új krumpli.

tegnap 18:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy "te is tudod meg én is tudom", semmilyen bíróság előtt nem állja meg a helyét bizonyítékként. Elítélni csak olyasmiért lehet bárkit is, amit bizonyítani lehet.

Amilyen vehemenciával MP támadja a Fideszt, biztos vagyok benne, hogy ha kellene, élvezettel számoltatná el a Fideszt. Valószínűleg alaposan körbevette magát ügyvédekkel, és úgy intézi a dolgait, hogy ne kerüljön bajba,

tegnap 18:22
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 Ugyanilyen vehemenciával támadta a Fidesz a gyurcsány-kormányt. Őket is jól elszámoltatták, mi?

Bizonyíték meg azért nincs, mert nem akarják, hogy legyen. Ha a Mi Hazánk kormányra kerülne, hirtelen előkerülnének a bizonyítékok.

tegnap 18:52
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Én pont leszarom mi van más cégekkel. A mi cégünk jól megy, mi jól élünk. Sosem politizáltunk mélyen. Nekünk is jó a Fidesz. Ennyi.
tegnap 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!