Ha 26ban rendszervátlás lesz azt mi a fiatalabbik generáció, hogy fogjuk ezt megélni?
Én már nem vagyok annyira fiatal így 35 évesen, de nyilvánvaló, hogy ha a Tisza csak annyit elér, hogy hazahozza a kohéziós alap eddig meg nem kapott pénzeit, már az is hatalmas siker. Márpedig ezt el fogja érni, ebben biztos vagyok.
Nyilván az eleje nehéz lesz, nagyon sok mindent kell rendbe tenni...
Honnan vetted ezt az "ezer meg egy" bűncselekményt? Egyetlen egy bűncselekménnyel vádolható, azzal, hogy a Diákhitel Központ vezérigazgatójaként túlárazott szerződéseket írt alá. De egyelőre ez is csak egy vád, bizonyítást még nem nyert.
Vádalkunak hívják azt a technikát, amikor a vamzer opportunista kis hal mentességért felnyomja nagy halat.
Tudod, mint amikor Szíjjártó apuka mentességért a többiekre vallott, hogy megússza kartellezést.
Na, ez baj, hogy sokan csak odáig látnak, hogy "nekem jól jön az adómentesség". Azt már nem látjátok, hogy rohad az eü, rohadnak az iskolák, rohadnak a cégek mert se EU-s támogatások, se gazdasági fejlődés, és rohad minden, miközben kilopják a szemeteket.
Ezeknek a kedvezményeknek egyébként pont ez a céljuk, hogy a fiatalok elmondhassák, hogy nekik jól jön az adómentesség (ami valójában nem is adómentesség, de ez most lényegtelen). Jól kiszúrja a szemeteket ezzel a Fidesz, de amit a vámon nyertek, azt többszörösen elvesztitek a réven.
Az adómentesség az új krumpli.
Az, hogy "te is tudod meg én is tudom", semmilyen bíróság előtt nem állja meg a helyét bizonyítékként. Elítélni csak olyasmiért lehet bárkit is, amit bizonyítani lehet.
Amilyen vehemenciával MP támadja a Fideszt, biztos vagyok benne, hogy ha kellene, élvezettel számoltatná el a Fideszt. Valószínűleg alaposan körbevette magát ügyvédekkel, és úgy intézi a dolgait, hogy ne kerüljön bajba,
#18 Ugyanilyen vehemenciával támadta a Fidesz a gyurcsány-kormányt. Őket is jól elszámoltatták, mi?
Bizonyíték meg azért nincs, mert nem akarják, hogy legyen. Ha a Mi Hazánk kormányra kerülne, hirtelen előkerülnének a bizonyítékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!