Ha 26ban rendszervátlás lesz azt mi a fiatalabbik generáció, hogy fogjuk ezt megélni?
Figyelt kérdés
ma 17:01
2/20 A kérdező kommentje:
én 29vagyok. :)
ma 17:05
3/20 anonim válasza:
Hazánk valódi felszabadulásának ünnepe lesz.
4/20 anonim válasza:
Senki ne számítson Kánaánra. Az eleje mindig a legnehezebb. Eleve egy elég üres kasszát fognak hagyni maguk után. Nem lehet azonnal felelőtlenül mindenféle jóléti intézkedéseket csinálni,mert abból csak még nagyobb csőd lesz. De valahol el kell kezdeni építkezni. Ez a tetves rendszer úgy beágyazta magát az elmúlt 14 évben,hogy az nem úgy működik,hogy csak úgy egyik pillanatról a másikra eltűnik, még leváltva is rengeteg pozícióban megmaradnak,most is az zajlik már pár éve,h rengeteg kamu intézménybe kiszervezik magukat.
5/20 anonim válasza:
Lehet Kánaán is 2026-ban de ehhez az kell hogy a Tisza 2/3-al nyerjen. Csak így tudja visszaszerezni a magyar kormány a NERtől az ellopott vagyont.
6/20 A kérdező kommentje:
Mennyi arra az esély, hogy 2/3-ad legyen a Tiszánál?
ma 17:29
7/20 anonim válasza:
Az állam által létrehozott közalapítványokat és egyéb kifizetőhelyeket az állam simán be is tud szántani ha akar.
Lehet hogy az oda ejtőernyőztetett emberkék azt hiszik, hogy életfogytig teríts meríts van ott nekik, de tévednek.
8/20 anonim válasza:
Úgy is vissza tudja szerezni, ha megfelelő koalíciós partnerekkel tud kormányozni.
És szerintem még a Mi Hazánk is velük szavazna ilyen esetben.
9/20 anonim válasza:
A Mi Hazánknak nincs túl nagy esélye választást nyerni, márpedig másképp nem lesz rendszerváltás.
10/20 anonim válasza:
Nem kell választást nyernie ahhoz, hogy parlamenti pártként segítsen az elsíbolt közvagyont visszaszerezni.
Csak párszor meg kell nyomni egy gombot a szavazásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!