Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tenyleg hitler tanitasait...

Tenyleg hitler tanitasait fogja kovetni a jobbik? Vagy mar regota koveti? Lent a link

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 6. 19:59
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:07

Magaban a kerdesben kijelentest vagy kerdest lattal? Tudod mit jelent a kerdojel? Nem hiszem, hogy LMP-es vagy nekik azert tobb eszuk van...amugy itt fel lehet tenni barmilyen kerdest ugye? Vajon eddig hol reklamaltal? 1 sotet a nevembol rogton provokaciora utalat a tobbi sotet meg raugrott ez amolyan zsebnaciknak megfelelesi kenyszer. Meg hogy LMP-s vagy.. azt se tudod mi az...

2010. nov. 6. 23:12
 42/46 anonim ***** válasza:

Bocs, tudom mi az az LMP ha már így kiírtad, hogy biztos nem. Kérdést láttam benne, csak a link nem kapcsolódik hozzá. Te: "A Jobbik Hitler elveit követi/fogja?" A link: "A Jobbik kezd lanyhulni, fel kéne dobni a programot, pl: lehetne azzal, hogy Hitlerhez hasonlóan blablabla."

Csak annak adtam hangot, hogy véleményem szerint a kérdéshez mást kellett volna linkelni, pedig a kérdés is és a link is érdekes magában. Igaz, a végét nem írtam le.

A provokációt viccként használtam a neved miatt, kár hogy a hangsúly nem ment át, meg arra céloztam, hogy a kérdés nagyon bizsergeti az ember orra hegyét, ha érted...

Bocsánatodért esedezem kedves "provokátor", amiért nem fejtettem ki elsőre bővebben a véleményemet, és örülnék, ha nem hülyéznél le mindenkit, ha valami nem tetszik.

2010. nov. 6. 23:22
 43/46 anonim ***** válasza:
9%

OFF

"Csak annak van oka félni akinek vaj van a füle mögött."

És ki mondja meg, hogy kinek van vaj a füle mögött? Mi alapján? Törvény? Erkölcs? Vagy valami egyéb szabályrendszer alapján?

Véleményem szerint minden embernek van takargatnivalója...

És kitől kell félni? Attól, aki törvényen kívülinek hiszi magát?

2010. nov. 7. 07:44
 44/46 anonim ***** válasza:
6%
Ha a jobbik lenne hatalmon akkor már másfél millióval kevesebb lenne Magyarország lakossága.Gondolom értitek.:)
2010. nov. 7. 13:18
 45/46 anonim ***** válasza:
35%
Ha a Jobbik lenne hatalmon, mindenkinek lenne munkája. Nem lenne már államadósság, sem nélkülözés.
2010. nov. 7. 13:40
 46/46 anonim ***** válasza:
Ezt a jobbikhívőséget nem nagyon értem... de biztos velem van a baj.
2010. nov. 8. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!