Tenyleg hitler tanitasait fogja kovetni a jobbik? Vagy mar regota koveti? Lent a link
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:07
Magaban a kerdesben kijelentest vagy kerdest lattal? Tudod mit jelent a kerdojel? Nem hiszem, hogy LMP-es vagy nekik azert tobb eszuk van...amugy itt fel lehet tenni barmilyen kerdest ugye? Vajon eddig hol reklamaltal? 1 sotet a nevembol rogton provokaciora utalat a tobbi sotet meg raugrott ez amolyan zsebnaciknak megfelelesi kenyszer. Meg hogy LMP-s vagy.. azt se tudod mi az...
Bocs, tudom mi az az LMP ha már így kiírtad, hogy biztos nem. Kérdést láttam benne, csak a link nem kapcsolódik hozzá. Te: "A Jobbik Hitler elveit követi/fogja?" A link: "A Jobbik kezd lanyhulni, fel kéne dobni a programot, pl: lehetne azzal, hogy Hitlerhez hasonlóan blablabla."
Csak annak adtam hangot, hogy véleményem szerint a kérdéshez mást kellett volna linkelni, pedig a kérdés is és a link is érdekes magában. Igaz, a végét nem írtam le.
A provokációt viccként használtam a neved miatt, kár hogy a hangsúly nem ment át, meg arra céloztam, hogy a kérdés nagyon bizsergeti az ember orra hegyét, ha érted...
Bocsánatodért esedezem kedves "provokátor", amiért nem fejtettem ki elsőre bővebben a véleményemet, és örülnék, ha nem hülyéznél le mindenkit, ha valami nem tetszik.
OFF
"Csak annak van oka félni akinek vaj van a füle mögött."
És ki mondja meg, hogy kinek van vaj a füle mögött? Mi alapján? Törvény? Erkölcs? Vagy valami egyéb szabályrendszer alapján?
Véleményem szerint minden embernek van takargatnivalója...
És kitől kell félni? Attól, aki törvényen kívülinek hiszi magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!