Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tenyleg hitler tanitasait...

Tenyleg hitler tanitasait fogja kovetni a jobbik? Vagy mar regota koveti? Lent a link

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 6. 19:59
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:51

Ugyan mar ne terelej, fooldalon mint vezercikk jelent meg na persze majd egy mezei olvaso levelet igy fogjak kozolni, ugye?

Kerdezem korod?

2010. nov. 6. 21:01
 22/46 A kérdező kommentje:

válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:00

Itt nem kell hitelesnek lennie mert en is lattam ezt az oldalt es azt is kik csatlakoztak hozza. Ha esetleg nem duro dorci vagy staudt csatlakozott volna azota mar biztos megszolaltak volna a temaban. Egyebkent erdekes modon a csatlakozottak listaja tele volt jobbik fanokkal...

2010. nov. 6. 21:04
 23/46 A kérdező kommentje:

"Én jelentettem, aztán hagyták, nem baj, ha a kérdező provokál, lehet viszonozni."

Es a kerdesben mi a provokacio? Megjelent a kucugon vagy sem? Akkor ezek szerint a kuruc portal porvokal de akkor a jobbik miert nem hatarolodik el? Ez az eppen a hungaristak fele nyalizok mert eppen leeshet par szavazat dolog eleg undorito de legalabb vallajak fel nyiltan a dolgokat...

2010. nov. 6. 21:07
 24/46 anonim ***** válasza:
93%

mutass egy hírforrást róla, valamit aminek nagyobb hangja van.

index

fn.hu

rtl klub stb stb

ha ezek a portálok nem csaptak le rá, akkor 100%, hogy nulla a hírértéke az egésznek.

2010. nov. 6. 21:09
 25/46 anonim ***** válasza:
77%
ha az emberek, politikusok minden apró szartól elhatárolódnának, akkor a napjuk másból se állna.
2010. nov. 6. 21:09
 26/46 anonim ***** válasza:
66%

Csak pár megjegyzésem lenne:

1. Egyelőre nem hiszem, hogy a Jobbik bármilyen, hiteles fórumon kijelentette volna, hogy deportálásokat akarna.

2. A náciknak voltak kifejezetten jó, gazdaságélénkítő programjaik, amik baromi jók lennének. Egy gazdasági válságtól sújtott országban, ami egy elvesztett háború után romokban hevert, egy olyan országot faragtak, ami képes volt olyan haditechnika előállítására, mivel majdnem leigázták európát, szóval tudtak valamit.

3. Az, hogy a facebookon, egy adott ember nevét viselő névtelen valaki mit csinál, az, szerintem, nem számít. Ha én regisztrálok a neveddel, és nyíltan utálni fogok ezzel az accountal mindenkit, akkor az te vagy?... Kb három percig tartana megcsinálni, és megtalálni az összes ismerősödet.

4. A kurucinfo, mint hírforrás, hírből sem hiteles, lévén baromira részrehajló...

5. Valaki, aki folyton Orbán diktatúrát emleget, mutasson már nekem bármiféle diktatórikus elemet! Mindig csak olvasom és hallgatom, hogy diktatúra van, meg lesz, de baromira nem látom semmi jelét. Legyetek szívesek, és mutassátok be! (Amúgy ha olyan fenenagy diktatúra lenne, akkor te nem irkálnád, de nem baj. Szerencsédre nem kell megtudnod, mi is az a diktatúra)

2010. nov. 6. 21:14
 27/46 anonim ***** válasza:
54%

"Nem gyanús nektek, hogy ezt a kérdést nem lehet jelenteni a moderátorok felé?"

Miért akarná bárki is jelenteni?

2010. nov. 6. 21:16
 28/46 anonim ***** válasza:
55%

"Hitler tanításait? Hitlernek vannak tanításai? Mik azok?"

Olvasd el a Mein Kampf -ot.

2010. nov. 6. 21:18
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

a diktatúra nem csak azt jelenti, hogy korea és kína. és még csak az elején vagyunk.

de már sokan felsorolták a jeleket:

AB kiherélése

népszavazás leverése

médiatörvény szigorítása, egyenlőre a blogok regisztrálásával visszakoztak, de szerintem a szándék is elítélendő már.

Ez a mal zrt-s cucc os erre utal. a kormány mondja meg ki a bűnös? nem a mal-t védem, ugyanúgy ahogy budaházi se izgat, szerintem idegesítő egy fazon, viszont ha velük megtehetik amit, akkor mással is, akár velem vagy veled is.

ezenkívül maga a 2/3 megengedi nekik, hogy azt tegyenek amit akarnak, kérdés nélkül.

Ha demokratikusak lennének, akkor leállnának vitázni a törvényekről, határozatokról a többi párttal, adnának hangot nekik, viszont nyíltan nem érdekli őket.

2010. nov. 6. 21:19
 30/46 anonim ***** válasza:

"index

fn.hu

rtl klub stb stb

ha ezek a portálok nem csaptak le rá, akkor 100%, hogy nulla a hírértéke az egésznek."

A korcs hírportálokat senki sem olvassa.

2010. nov. 6. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!