A Tisza és Karácsony összeállt a Dk-val?
Figyelt kérdés
dec. 19. 20:04
31/33 anonim válasza:
29. Hozzászóló vagyok.
Soha nem tettem ilyen kijelentést, soha nem soroltam senkit politikai felekezethez a véleménye alapján.
Kérlek, tartózkodj az általánosítástól és kérem ezt mindenkitől! Épp ez az egyik oka annak, hogy ennyire elmélyültek a lövészárkok.
32/33 anonim válasza:
Az hiszem nem vagyok elég képzett idológiailag.
Ezt az "összeállt a DK-val" dolgot úgy kell érteni, hogy az elvárás szerint mindenben másként kell szavazni mint a DK teszi, el kell utasítani mindent amit a DK javasol, meg hasonlók?
Függetlenül attól, hogy az a városnak jó-e vagy sem?
És úgy kell politizálni, ahogy a fidesznek tetszik és ha lehet me kell buktatni a közgyűlést?
33/33 anonim válasza:
#33 Ti ilyenekkel szoktátok magyarázni azt, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja, szóval igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!