Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek mire alapozzák...

A Fideszesek mire alapozzák mindig azt, hogy "apad a Tisza"?

Figyelt kérdés

Kb. májusban hallottam ezt először, amikor 30%-ot mértek a Tiszának.

Azóta 10 kutatóból 6 Tisza előnyt mér vagy fej-fej melletti állást a Fidesszel. Aki Fidesz vezetést mér ilyen +10% közüli vezetéssel mind a HírTv rendszeres vendége (Mráz Ágoston Sámuel - Nézőpont, Juhász Gyula - Magyar Társadalumkutató Intézet), vagy egyéb fideszes kötődésű szervezet (Alapjogokért, Századvég).

Ehhez képest folyamatosan beírják minden Magyar Pétert fikázó poszt alá, hogy apad a Tisza. Mire alapozzák ezt?

ma 17:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#19 én nem hiszem, hogy bárki sír jelenleg a fideszeseken meg a hazaáruló toroczkai birkacsordáján kívül.

A helyzet az, hogy annyira tufák vagytok, hogy azt sem ismeritek fel, hogy ez már nem az a "balodali" szavazótábor, akik korábban Gyurcsányra szavaztak, hanem azon bizonytalanoké, akiknek a töke teli van Gyurcsánnyal is meg az orbánista-konteós debil szektátokkal egyaránt.

Ez a baloldalizás is olyan, hogy csak saját magatokat áltatjátok vele. Nincs baloldal, őket elküldtük az EP választáson ugyanoda, ahová a rablótolvaj, pedofilmosdató, ruszkibarát hazaáruló bandátokat is el fogjuk.

Én persze tudom, hogy te MHM-es vagy, de egykutya vagytok a Fidesszel, ugyanazt a hazaáruló, területfeladós szöveget nyomta le Toroczkai is 2 éve Ukrajna kapcsán, mint a Fidesz. Ti, akik közben Trianonért sipákoltok. Mindenki adja meg magát a ruszkik, akiket ők megtámadnak. Ezek ma a "nemzeti", kommunista-ellenes jobboldal.

Na ezt csak azért mondom, hogy '26-ban az elsők és egyetlenek lesztek, akik össze fognak fogni a Fidesszel, mert csak egy csicska szatellitpárt vagytok, semmi más.

ma 19:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szeretik a zavaros vizet mégjobban felkorbácsolni.
ma 19:27
 23/24 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Hogyan lennének tisztában az olyan bonyolult szavak jelentésével, mint "apad"?
ma 19:46
 24/24 HakapiszikMatyi ***** válasza:
16%

Térjünk vissza erre a 2026-os Országgyűlési választások után.

A FIDESZ ezt is be fogja zsebelni. TISZA meg már nem is lesz akkor. Ez a "One man show", amit Magyar Péter előad, csak a FIDESZ-nek kedvez! Ezt minden esetre most elmentem, hogy lássam, mi jött be, vagy nem. :)

ma 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!