Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a rosszabb? Az LMBTQ-s,...

Melyik a rosszabb? Az LMBTQ-s, aki 0-24-ben a saját szexualitásával van elfoglalva, vagy a globalista baloldali, aki 0-24-ben hibáztatja Orbán Viktort a saját elrontott életéért?

Figyelt kérdés
dec. 16. 10:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

10#

Ha a melegek nem mutogatnák az aberrációjukat és nem követelnék a médiában, filmekben is, nem lenne ilyen.

dec. 16. 13:11
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Mit követelnek? Évtizedekkel ezelőtt is voltak melegek a filmekben. Én csak egy szimpla hetero vagyok, észre sem veszem, nem is zavar. Attól, hogy látok egy meleget, én még továbbra is hetero maradok.

Valahogy mégis vannak a turbóheterók, akik teljesen rá vannak izgulva erre a témára. ¯\_(ツ)_/¯

dec. 16. 13:19
 13/28 anonim ***** válasza:
21%

12.

Voltak, de nem volt követendő példaként, normálisnak beállítva, mint most.

Esetleg, negatívumként volt említve.

dec. 16. 13:29
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
11# Autisták is léteznek, most utáljuk őket is, mert nem olyanok, mint az "átlag"? Vagy a kerekesszékeseket?
dec. 16. 13:31
 15/28 anonim ***** válasza:
21%

14#

Az autista meg a kerekesszékes nem fog ujjongani,hogy ő olyan, amilyen.

Az egészséges ember sem megy provokálni a kórházba a betegeket.

Ez a különbség.

A homoszexuálisok meg provokálnak.Persze, erről az lmbt szervezetek tehetnek, akik adják alájuk a lovat.

dec. 16. 13:37
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
15# Hát figyelj, ha feltalálsz valami gyógyszert, amitől a melegek átheterulnak, adok neked egy Nobel-díjat. De akkor ugyanúgy az autistákat, kerekesszékeseket is gyógyítsd meg. Hisz ők a te szemedben mind betegek.
dec. 16. 13:39
 17/28 anonim ***** válasza:
30%

16#

Miért az autizmus, kerekesszékes nem beteg?

Utóbbiak közül mindegyik azon van,hogy meggyógyuljon és újra járni tudjon, tudja,hogy az állapot nem normális.

A probléma,hogy kvázi tilos ilyen kutatásokat végezni,mint a homoszexualitás, transzszexualitás gyógyítása.

dec. 16. 13:42
 18/28 anonim ***** válasza:
83%
16# De idevehetjük még a vakokat, süketetek, beszédhibás embereket. Mert, ha szerinted a melegség rendellenesség, akkor a vakság, süketség, beszédhiba is. Fejlessz ki valami gyógyszert rá, hisz ha betegség, van gyógymód is ezekre. Rajta!
dec. 16. 13:43
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

18.

Nem minden betegség, rendellenesség gyógyítható.

dec. 16. 13:45
 20/28 anonim ***** válasza:
78%
19# Jó, talán egy jelentős különbség van, egy meleg dönthet úgy, hogy nem éli ki a meleg hajlamait. De mondjuk egy autista nem tud nem autistává válni (maximum a tünetek csökkenthetőek, de teljesen nem lehet megszüntetni), egy süket nem fog hirtelen hallani, vagy egy vak látni, az orvostudomány jelenlegi állása szerint legalábbis. Vagyis én így tudom. Ha mondjuk lenne autista felvonulás, az is zavarna téged? Vagy ha lenne mondjuk süketség világnapja?
dec. 16. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!