Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter globalista...

Magyar Péter globalista báb,akit a nyugati háttérhatalom és a Facebook algoritmusa küldte nekünk Magyarországra?

Figyelt kérdés
Toroczkai ezt állítja.Szerintetek igaza van?

okt. 10. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%
Jaja aha és nyilván azért lépett ki a fideszből mert önmagában a törpe pártjával többre fog menni mint a fideszben korlátlan teljatalommal és korlátlan pénzekkel...
okt. 10. 20:11
 2/22 anonim ***** válasza:
58%

Azt nem hinném, hogy MP egy báb (de attól még nem szavazok egyelőre rá).

Viszont Toroczkai egy báb, akit Orbán küldött ránk, hogy megossza az ellenzéket és biztosítsa magának a 2/3-dot velük (mivel együtt is szavaznak, sőt most mondta fel a Fidesz mantrát az EU-s képviselőjük, a Fruska-Zsuzska).

okt. 10. 20:24
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
Toroczkai egy agyhalott konteós náci
okt. 10. 20:26
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
Toroczkai a Fidesz csicskája. Nem tudom, hányszor kell még ennek bebizonyosodnia.
okt. 10. 20:28
 5/22 anonim ***** válasza:
23%
A rogán művek már torockainak is ír szövegeket ?
okt. 10. 21:35
 6/22 anonim ***** válasza:
49%

4

Hányszor bizonyosodott be?

okt. 10. 21:37
 7/22 anonim ***** válasza:
45%
#6: bár nem a 4-es vagyok de a válasz az, hogy sokszor. Kb. hetente van egy újabb bizonyíték vagy tény, amely igazolja.
okt. 11. 00:43
 8/22 anonim ***** válasza:
37%

Így volt. Magyar Péter egyik éjjel hangot hallott: Hallod, te Magyar Péter, én vagyok a Facebook Algoritmusa. Ne ijedj meg, a kiválasztottak hallanak engemet. Most én téged Magyarországra küldelek, hogy globalista bábom legyél nekem. Az előbb beszéltem a nyugati háttérhatalommal és ő is ezt akarja.

Magyar Péter így tett, Magyarországra jött globalista bábnak.

okt. 11. 01:47
 9/22 anonim ***** válasza:
23%

Mert a "nyugati háttérhatalomnak" aztán k*rv@ nagy érdeke van abban, hogy egy ilyen h@ngyaf@sznyi országban mi történik aminek még túlzottan értékes természeti kincsei sincsenek mint az olaj vagy a gáz. Nem értem miért szeretjük mi magyarok azt hinni, hogy mi vagyunk a világ közepe és mindenkit mi érdeklünk.

Toroczkai meg annyira sík agyilag mint a tükör. A 2,3,4,7 válaszoló már elmondta az igazságot.

(Hozzáteszem egyáltalán nem vagyok Magyar Péter szimpatizáns ki nem állhatom az embert de sajnos úgy néz ki az ő pártja lesz a legesélyesebb)

okt. 11. 03:46
 10/22 anonim ***** válasza:
63%

7

És mik azok?

okt. 11. 04:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!