Magyar Péter globalista báb,akit a nyugati háttérhatalom és a Facebook algoritmusa küldte nekünk Magyarországra?
Azt nem hinném, hogy MP egy báb (de attól még nem szavazok egyelőre rá).
Viszont Toroczkai egy báb, akit Orbán küldött ránk, hogy megossza az ellenzéket és biztosítsa magának a 2/3-dot velük (mivel együtt is szavaznak, sőt most mondta fel a Fidesz mantrát az EU-s képviselőjük, a Fruska-Zsuzska).
Így volt. Magyar Péter egyik éjjel hangot hallott: Hallod, te Magyar Péter, én vagyok a Facebook Algoritmusa. Ne ijedj meg, a kiválasztottak hallanak engemet. Most én téged Magyarországra küldelek, hogy globalista bábom legyél nekem. Az előbb beszéltem a nyugati háttérhatalommal és ő is ezt akarja.
Magyar Péter így tett, Magyarországra jött globalista bábnak.
Mert a "nyugati háttérhatalomnak" aztán k*rv@ nagy érdeke van abban, hogy egy ilyen h@ngyaf@sznyi országban mi történik aminek még túlzottan értékes természeti kincsei sincsenek mint az olaj vagy a gáz. Nem értem miért szeretjük mi magyarok azt hinni, hogy mi vagyunk a világ közepe és mindenkit mi érdeklünk.
Toroczkai meg annyira sík agyilag mint a tükör. A 2,3,4,7 válaszoló már elmondta az igazságot.
(Hozzáteszem egyáltalán nem vagyok Magyar Péter szimpatizáns ki nem állhatom az embert de sajnos úgy néz ki az ő pártja lesz a legesélyesebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!