Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a legnagyobb butaság...

Mi volt a legnagyobb butaság amit egy Fidesz szavazótól hallottál?

Figyelt kérdés
Kezdem én: “Forintba kapom a fizetésemet nem euroba így teszek rá.”

dec. 15. 16:16
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
dec. 16. 23:41
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
#31 Aztaku*va. Ezt még nem is láttam, meg nem is kellet volna.
dec. 17. 00:00
 33/40 anonim ***** válasza:
11%

#28,

Csak egy tényt állapítottam meg, ami alátámasztja, hogy nem én sértődtem be, ugyanis nem én nyomkodom a "nem hasznos" gombot bosszúból.

:D

dec. 17. 08:28
 34/40 A kérdező kommentje:
#33 Tekintve, hogy nem is a kérdésre válaszolt aki idejött trollkodni hasznosság szempontjából igazából nulla tényleg, más részről a józan észnek sem hasznos szintén nulla. El lehet gondolkodni vajon miért vannak leszavazva a Fidesz közveítői ezen, és a legtöbb oldalon. Megsúgom azért, mert ha nem lennének a szavazási törvények buherálva úgy hogy a Fidesznek kedvezzen, és nem lenne széthúzás, és az alapból buták még nagyobb butítása emberi szavazatban a Fidesz már rég a lecsóban lenne:) Ez a 2/3 sehogy nem jön ki nekem matematikailag, csak a változtatgatott törvények szerint, de hát ugye ilyen egy demokrácia akarom mondani khmmm. :)
dec. 17. 14:11
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

#34 Azért nem jön ki neked mert nem vagy képes felfogni, hogy nem csak listás szavazás van. A mandátumok többsége egyéni és em listás.

De bárhogy forgatod akkor is 1 millióval több szavazója volt a fidesz-kdnp-nek mint az ellenzéki összefogásnak. Semmiféle választási rendszerben nem győz akinek kevesebb a szavazója.

dec. 17. 15:28
 36/40 A kérdező kommentje:
#35 Jól tükrözi az ország szellemi színvonalát az biztos a rémisztgetés miatt meg pár kiló krumpli miatt megpödrik azt az X-et, de egyébként hálistennek 26-ban ez változik.
dec. 17. 15:48
 37/40 anonim ***** válasza:
69%

35 - "Semmiféle választási rendszerben nem győz akinek kevesebb a szavazója."

Mégis milyen tudatlan ember ír ilyet? Az USA-ban nagyon gyakori, hogy annak ellenére, hogy az egyik pártra több ember szavaz, mégis veszít az elektori rendszer miatt...

dec. 17. 18:06
 38/40 anonim ***** válasza:
81%
A fidesznek is elég varázslatos módon van 2/3-a...
dec. 17. 19:16
 39/40 anonim ***** válasza:
44%
Éljen a párt!
dec. 17. 20:17
 40/40 anonim ***** válasza:
39-es: melyik párt éljen?
dec. 18. 06:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!