Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki a legnagyobb Fideszcsicska...

Ki a legnagyobb Fideszcsicska az ATV Öt című műsorában?

Figyelt kérdés

A műsor szereplői:

Konok Péter

Dévényi István

Ceglédi Zoltán

Hont András

dec. 9. 09:18
A kérdező szavazást indított:
Konok Péter
Dévényi István
Ceglédi Zoltán
Hont András
26 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
dr. Hont András Aladár
dec. 9. 09:29
 2/6 D-Mano ***** válasza:
50%

A legutóbbi közvéleménykutatás szerint már 237%-on áll a Tisza. És gyorsabban nő tovább a támogatottsága, mint Mészáros vagyona...

Mit foglalkozol te az Öt-tel, úgy is lepattan a Rogáni propaganda minden egyes tölténye Megváltó Petyáról, nem? 🙃

dec. 9. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Nagy a verseny!
dec. 9. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
#2 Bocsi már a kérdés az volt amire te válaszoltál vagy rémeket látsz? Egyébként Hont elvtárs.
dec. 15. 16:21
 5/6 D-Mano ***** válasza:

4-es,

Bezzeg Orbán válaszolhatja bármelyik kérdésre, hogy "Boldog karácsonyt!"

Amit én írtam, az legalább igaz, nem úgy, mint amit ti Fidesznyikek hazudgálni szoktatok.

Ja, és hiába kapálóztok, a Tisza megállíthatatlanul árad. 2026-ban a Fidesznek befellegezett! 😉

dec. 15. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Fidesznyik? Én ellenzéki vagyok te írtad ironikusan 237%-os többséggel vezet. Arra mondtam.
dec. 15. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!