Ki a legnagyobb Fideszcsicska az ATV Öt című műsorában?
Figyelt kérdés
A műsor szereplői:
Konok Péter
Dévényi István
Ceglédi Zoltán
Hont András
dec. 9. 09:18
A kérdező szavazást indított:
Konok Péter
Dévényi István
Ceglédi Zoltán
Hont András
26 szavazat
2/6 D-Mano válasza:
A legutóbbi közvéleménykutatás szerint már 237%-on áll a Tisza. És gyorsabban nő tovább a támogatottsága, mint Mészáros vagyona...
Mit foglalkozol te az Öt-tel, úgy is lepattan a Rogáni propaganda minden egyes tölténye Megváltó Petyáról, nem? 🙃
4/6 anonim válasza:
#2 Bocsi már a kérdés az volt amire te válaszoltál vagy rémeket látsz? Egyébként Hont elvtárs.
5/6 D-Mano válasza:
4-es,
Bezzeg Orbán válaszolhatja bármelyik kérdésre, hogy "Boldog karácsonyt!"
Amit én írtam, az legalább igaz, nem úgy, mint amit ti Fidesznyikek hazudgálni szoktatok.
Ja, és hiába kapálóztok, a Tisza megállíthatatlanul árad. 2026-ban a Fidesznek befellegezett! 😉
6/6 anonim válasza:
#5 Fidesznyik? Én ellenzéki vagyok te írtad ironikusan 237%-os többséggel vezet. Arra mondtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!