Gulyás Gergely megnősült?
Több helyen láttam, hogy van karikagyűrűje, ami azt jelenti, hogy megnősült, de nem találtam róla semmi híreket. Valaki tud róla valamit?
Van alibi feleség is. Mindketten megállapodnak, hogy érdekházasság, nem szerelmi. Régen, mikor a homoszexualitás nem volt elfogadott, akkor több ismert homoszexuális férfinek is volt felesége, hogy társadalmilag ne legyen gond. A feleség tudta, hogy amúgy mi van, de neki is volt ebből előnye, pl pénz.
"Nincs erről semmi hivatalos információ. Szerintem, ha meg akart volna nősülni eddig már megtette volna."
Szerintem meg simán megtehette mindenféle felhajtás nélkül is, anélkül, hogy az orrunkra kötötte volna, hogy nősül. És nagyon is jól tette, ha így nősült meg (ha egyáltalán megnősült, de én nem látok karikagyűrűt az ujján azokon a képeken).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!